Pluspunten
Ze hadden wat ik zocht
VerbeterpuntenSnellere levertijd.
Geachte heer/mevrouw, Dank dat u de moeite heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen ! Graag reageren wij hier even kort op met het volgende; Wij streven er naar binnen 3 werkdagen aan de klant te leveren en meestal lukt dat gelukkig ook. U heeft bij ons besteld op donderdag 19 februari en is op 20 februari verzonden. En volgens onze gegevens op dinsdag 24 februari door DPD geleverd. Om onze dienstverlening nog meer te verbeteren leveren wij van uit Nederland met DPD al op zaterdag. U bestelling is van uit ons magazijn uit Duitsland verzonden en het komt soms voor dat de levertijd dan 1 werkdag langer is. Wij hopen u hiermee goed geinformeerd te hebben en danken u nogmaals voor uw tijd en moeite. Trade Med B.V.
Pluspunten
Duidelijke website grote selectie van producten Prima prijzen
VerbeterpuntenGeen vermeldingen/emails van leverdatum
duidelijk op de site aan gegeven het produkt .
Pluspunten
super snelle levering, makkelijk te bestellen goed vindbaar op de site
ik zal het niet weten
Pluspunten
het houd zich netjes aan de afspraken
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prettige monteur, netjes en denkt mee. Mooi op tijd en nam ruimte om alles goed uit te leggen.
Pluspunten
Niet duur en goede service en snelle levering
Pluspunten
Er wordt zelfs op zaterdag geleverd door DPD !!
Heb een bestelling geplaatst. De helft is verzonden. Na een mail wel snel antwoord gekregen. De andere helft is daarna verzonden. Alleen was ik niet thuis waardoor de bestelling weer retour is gegaan. Nu heb ik 2x per mail gevraagd wanneer ik bestelling mag verwachten. Nog steeds geen antwoord gekregen.
Klant bestelde verschillende artikelen. Uitgezonderd 2 artikelen is de bestelling met DPD verzonden en ook door klant ontvangen. De overige 2 artikelen verstuurd vanaf het magazijn zijn nooit aangekomen. Hiervoor hebben wij onze excuses aangeboden en de fout rechtgezet. Dit nieuwe pakket is 2 keer door DPD aangeboden, zonder resultaat. Klant heeft nooit gereageerd op de achtergelaten berichten van de bezorgdienst, waardoor het pakket retour gaat. Email wordt door ons altijd beantwoord, bij voorkeur dezelfde dag, bij drukte kan het iets langer duren.
Pluspunten
communicatie direct per mail
Verbeterpuntenna betaling order niet verzonden: beter controleren!