Pluspunten
VerbeterpuntenNiet aangeven hoelang de nalevering duurt.
woensdag besteld dinsdag geleverd terwijl alles op voorraad zou zijn.
Geachte heer Stans, Dank dat u de moeite heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen ! Graag reageren wij hier even kort op met het volgende; Wij streven er naar binnen 3 werkdagen aan de klant te leveren en meestal lukt dat gelukkig ook. U heeft bij ons besteld op donderdag 27 november (dus niet op woensdag) en de bestelling is volgens onze gegevens op dinsdag 2 december door DPD geleverd. De snelst mogelijke levering zou op maandag 1 december zijn geweest. De reden dat u de bestelling niet al op maandag heeft ontvangen is gelegen in het feit dat u diverse artikelen heeft besteld die in verschillende magazijnen liggen. De bestelling moet dus compleet gemaakt worden en dat veroorzaakt 1 dag oponthoud. Trade Med BV
Pluspunten
Pluspunten
goede site
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Handige site, supersnelle levering. Een echte aanbeveler.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Komt ook de telefonisch afspraken na.
Pluspunten
prettig bedrijf om te bestellen
Pluspunten
- Hebben of maken altijd tijd vrij om op een goede wijze te kunnen communiceren over de producten. - Zijn altijd opzoek om een zo goed mogelijk product te leveren binnen een bepaald prijsniveau.
Verbeterpunten- Indien een artikel niet meer leverbaar is, dienen de medewerkers in de distributie niet zelfstandig te handelen. Laten ze in overleg met trade-med en zij met de klant zoeken naar een goede (tijdelijke) oplossing.
scherpe prijs
Geachte heer, Dank dat u de moeite heeft genomen om onze dienstverlening te beoordelen ! Graag reageren wij hier even kort op met het volgende; Wij streven er naar binnen 3 werkdagen aan de klant te leveren en meestal lukt dat gelukkig ook. U heeft bij ons besteld op vrijdag 31 oktober en de bestelling is volgens onze gegevens op dinsdag 4 november door DPD geleverd. Om onze dienstverlening nog meer te verbeteren gaan wij met DPD over tot levering op zaterdag. Dit zal waarschijnlijk in de loop van het volgende kwartaal gebeuren. Wij hopen u hiermee goed geinformeerd te hebben en danken u nogmaals voor uw tijd en moeite. Trade Med B.V.
Duidelijkheid of het produckt direct leverbaar is
bij de bestelling duidelijker aangeven op welke termijn er geleverd wordt.
Pluspunten
Excellent service en snelle levering
nvt
Bij producten waarbij ik hetzelfde product in verschillende maten heb besteld (bijvoorbeeld pleisters of alcoholdoekjes) heb ik het product alleen in dezelfde maat gekregen. Het viel me te laat op en ik had geen zin om de moeite te doen om het te retourneren.