Isopropyl alcohol zou veel goedkoper moeten zijn. Het kost toch haast niets!
Pluspunten
Great prices, fast delivery and very good customer service.
Pluspunten
Levertijd en aanbod van de producten. Prijs is ook prettig
Pluspunten
Alles naar verwachting. Een goed product voor een goede prijs. Keurig na 2 dagen geleverd.
geen
Het viel me wat tegen dat mijn pakket zolang onder weg moest zijn en soms langer dan een dag in een depot was. Ik dacht dat DPD zo snel was, maar ja ik heb nu het product en daarover ben ik zeer tevreden. Met vr. groeten, W.Koster
Pluspunten
-Ik had isopropyl gekocht voor het schoonmaken van elektronica. Het deed de klus perfect en het product is erg zuiver van kwaliteit. -Snelheid/Levertijd is niet van hetzelfde niveau als een grote consumentenwebsite, waar de volgende dag al geleverd wordt, maar dat valt te verwachten van een zaak die in deze kleine markt werkt. Maar na een paar dagen kwam het gewoon aan. -De prijs werd als goedkoopst weergegeven in Google Shopping.
Verbeterpunten- Betere afbeeldingen. Ik had snel isopropyl nodig dus ik bestelde een liter alleen deze heeft dezelfde afbeelding als de 5 en 10 liter variant. Dus ik was eigenlijk al bang dat ik deze vluchtige stof met een onhandige jerrycan moest overgieten, maar gelukkig kwam het in een simpele literfles. Maar dit soort afbeeldingen kunnen klanten, die geen grote hoeveelheden nodig hebben, afschrikken. -Verzendkosten zijn voor kleine verzendingen best duur
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding snelle levering nette verzorgde factuur ( wordt nageleverd)
Pluspunten
Snelle en vlotte afhandeling, van het bestelde.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenIets sneller kunnen leveren. Bijvoorbeeld vandaag besteld morgen in huis.
VERZENDKOSTEN VERLAGEN, DAN ZOU IK EERDER WAT BESTELLEN