Pluspunten
Je wordt snel geholpen en de afspraken worden nagekomen.
Ik kreeg bericht dat er een bestelling was van mij, maar ik heb al mijn bestelling binnen en nu lijkt het erop dat er nog wat onderweg is naar ons terwijl we maar 1 keer het product hebben besteld.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoper dan andere webshop, in ieder geval voor dit artikel.
VerbeterpuntenAlleen een bestel- en betaalbevestiging ontvangen. Helaas geen verzendbevestiging waardoor je toch even een twijfelmomentje hebt. Maar het is allemaal prima verlopen.
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Correcte producten die nergens anders voorradig waren!
VerbeterpuntenLevertijd naar Belgie kon sneller
Pas na 1 week kwam het bericht dat de levertijd 10 dagen was.
Pluspunten
Gemakkelijk webshop, snel geleverd.
Pluspunten
Ik heb al verschillende keren wat besteld, en het gaat altijd goed, snelle service en goede kwaliteit.
Pluspunten
makkelijke bereikbaar overzichtelijke webshop makkelijk bestellen
Verbeterpuntenaangeven van levertijd, 3 - 10 dagen is erg sumier. aangeven van verzenddatum. meerdere mails mag echt wel.
Pluspunten
kwaliteit
Verbeterpuntenmijn bestelling was verkeerd gegaan. Ik moest er zelf achteraan want ik kreeg meerdere weken niets. Vervolgens bleek het een intern probleem te zijn waarvoor ik geen enkele vorm van excuses gehoord heb.
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenAanpassen van producten die niet snel leverbaar zijn op de website verder zeer tevreden
Sneller de order bevestigen.
Pluspunten
De service is al jaren perfect, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en top kwaliteit.