Pluspunten
Ik gebruik het al langere tijd en het werkt echt perfect...
Het pompje was meer dan veel te duur (€7,75). Nadat ik het gekocht had bij u vond ik het voor een fatsoenlijke prijs(€ 1.95). Als u een winkel was geweest had ik het direct teruggebracht. Ik heb ook geen telefoonnummer gevonden op uw site. Ik zal dus echt nooit meer bij Trade Med bestellen!
Geachte klant, Wij kunnen deze pompjes helaas niet goedkoper aanbieden. Wel kunnen wij aangeven dat onze site pas op nieuwe gecertificeerd is door Thuiswinkel waarborg en u kunt ons telefoonnummer vinden onder de knopen contact en klantenservice.
goed koper maken
Pluspunten
Prima snelle levering nooit problemen mee.
Pluspunten
Netjes verpakt en snel geleverd
Pluspunten
Het produkt wat ik besteld heb is buitengewoon goed.Het heeft een meerwaarde in gebruik.Subliem?
VerbeterpuntenCommunicatie in verzenden is wel te verbeteren als de zending onderweg is d.m.v het vermelden oftewel door een email te verzenden of eventueel op jullie website vermeld.
Pluspunten
snel en goed verpakt.
VerbeterpuntenHad aangegeven het op te zullen komen halen, maar werd toch met pakketdienst bezorgd. Had ik eigenlijk liever niet gehad, want was niet thuis en moest de "buurt" in om het op te halen. Waarschijnlijk communicatiefout (niet goed gelezen). Verder niet echt een groot probleem hoor.
Onze excuses hier voor wij gaan kijken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. met vriendelijke groeten Trademed.nl
Pluspunten
Snelle en complete levering tegen een goede prijs
Pluspunten
Snelle correcte levering