De bestelling liet op zich wachten. Na hierover gebeld te hebben bleek er niet genoeg op voorraad te zijn zodat ze zelf moesten bestellen. Ik had het op prijs gesteld als ik even een berichtje had ontvangen met uitleg waarom het niet direct verstuurd was. Het is mijn inziens niet netjes dat ik daar zelf om moest vragen.
Pluspunten
alles is perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en goedkoop goede spulen .
Verbeterpuntenbij afhalen is het miet echt fuidelijk waar je precies moet zijn staat op het tereon slecht aangegeven.
Pluspunten
Snel, correct, goede communicatie, kwaliteit/prijs perfect!
VerbeterpuntenGewoon geen(alleen gratis is beter ;-))
Pluspunten
heb gevraagd om spoed..en heb spoed gekregen! bedankt
als er op de site staat dat er vrijdag geleverd word moet het niet pas maandag binnen komen bij de bestelling werd wel aangegeven dat het uiterlijk vrijdag geleverd zou worden. dan ga ik er van uit dat het uiterlijk donderdag bij jullie word verstuurd, als de pakketdienst dan zijn werk niet goed doet houd het op.
Geachte klant, Wij hebben u pakket vrijdag verzonden met DPD u heeft hier ook een mail van ontvangen met een trackingscode. Hiermee u het pakket kunt volgen, DPD levert nog niet standaard op zaterdag, daarom is u pakket op maandag afgeleverd. Met vriendelijke groeten Trade Med.
Pluspunten
Prima, snelle levering! Scherpe prijs. Correcte afhandeling.
VerbeterpuntenBeschrijving van de bestelde instant ice-coldpacks was nogal summier (daardoor ietwat ander uitzicht dan verwacht, maar hopelijk niet slechter qua kwaliteit -> hierover nog geen oordeel)
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteits verhouding.
Sneller levertijd is veel beter, liever binnen 24u.
Bij retournering, een snellere terugbetaling
Pluspunten
Prijs van Biofreeze Tube 118 Ml is zeer gunstig te noemen. Snelheid van leveren is ook prima in orde.