Pluspunten
Foutief huisnummer overgenomen kan iedereen overkomen. Verder prima.
Pluspunten
VerbeterpuntenHoge verzendkosten. Als jullie het vilt anders zouden verpakken zou het gewoon door de brievenbus passen en hoeft het niet als pakket verzonden te worden.
Pluspunten
Ik heb voor het eerst iets besteld bij Trade Med B.V. en het is heel goed bevallen; snelle levering en goede kwaliteit van het artikel wat ik bestelde. Voor herhaling vatbaar. Als ik voortaan medische artikelen nodig heb, dan ga ik direct naar de gebruikersvriendelijke website van Trade Med!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenHet adres op de factuur was niet correct, er was een ander factuuradres opgegeven, dit moest niet hetzelfde zijn als het leveradres.
Beste Melina, Wij hebben deze fout hersteld en u ontvangt een gecorrigeerde factuur onze excuses voor deze fout. Trade Med
Pluspunten
Perfecte service, snelheid en prijs
Pluspunten
Directe verzending van het boek Aku-Taping.ondanks dat ik eerst later, per internet, heb betaald.Goede voorlichting over de duitse uitgave ten opzicht van de Nederlandse die meer dan 2 x zo duur is. Wij maken reclame voor uw bedrijf
Pluspunten
snelle levering, goede vriendelijke telefonische klantenservice duidelijke site
Verbeterpuntengroter assortiment oefenmateriaal.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenVerzendkosten maat het product veel te duur. Zijn hoog zeker in relatie tot andere internetaanbieders
Pluspunten
snelle levering. goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
klopt wat op de site staat
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenKorting voor nieuwe klanten
Pluspunten
Keurig verpakt en prima volgens afspraak geleverd. De hoezen lijken mij van prima kwaliteit.