Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede en snelle service.
VerbeterpuntenGa zo door. !
Pluspunten
we werden zeer vriendelijk geholpen op het adres in rotterdam , omdat w er op de web niet uitkwamen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ruime keuze, eenvoudige website
Verbeterpuntenvermeld dat de schroeven bijgeleverd zijn in de buiskoppelingen (ik heb dus 100 schroeven teveel besteld)
Pluspunten
Betrouwbare club die goede kwaliteit levert.
VerbeterpuntenHeel enkele keer iets niet uit voorraad geleverd kunnen krijgen. Dit was niet bij bestelling genoemd, had wel prettig geweest.
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd
Pluspunten
Duidelijke website. Afhaallokatie goed berijkbaar.
Pluspunten
Heldere website en communicatie
Pluspunten
Order via de mail geplaatst binnen een werk dag bericht ontvangen dat de bestelling opgehaald kan worden.
VerbeterpuntenWas moeilijk te vinden
Pluspunten
Prijs snelheid
VerbeterpuntenTransporteur stond om 07.00h 's-ochtends op de stoep :)
Pluspunten
Nou allemaal de volle 5 sterretjes..zegt genoeg over dit bedrijf lijkt me! Prettig zakendoen Groet, Team Total Promotions
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Duidelijke en handige website. Goede communicatie. Personeel dat meedenkt: Ik had een vreemde combinatie van koppelingen besteld, afwijkende maten. Ik werd volgendeochtend meteen gebeld of ik me hiervan bewust was of dat het een vergissing was.
VerbeterpuntenAssortiment buiskoppeling zou iets uitebreider kunnen. Bij andere leverenciers zie je modellen die bij buiskoppleing niet beschikbaar zijn. Worden misschien niet vaak gevraagd, maar zou wel handig zijn als je ze kunt bestellen al is het met een dag of wat vertraging.
Pluspunten
allemaal tienen omdat dit een super fijn en betrouwbaar bedrijf is! Een super aardige backoffice met kennis van zaken!
Verbeterpuntenniet kunnen ontdekken!
Pluspunten
snel, vriendelijk, mogelijkheid tot bezoek om producten te bekijken
Verbeterpunteniets meer materiaal ter bezichtiging zou prettig zijn
Pluspunten
Prettig geholpen bij de Servicedesk
Pluspunten
Snelle levering voor een lage prijs.
VerbeterpuntenLagere verzendkosten van producten
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Vriendelijke mensen. Afhalen mogelijk. Wordt netjes gebeld als bestelling klaarligt.
VerbeterpuntenOnderzoeken of verzendkosten omlaag kunnen
Pluspunten
Gratis nazending van stelschroeven, zonder problemen te maken
VerbeterpuntenGeen reactive op mijn inhoudelijke vraag in de e-mail