Pluspunten
Goed voor elkaar. Goed inzicht in de voortgang van de spullen via de mail.
VerbeterpuntenIk heb er geen kunnen vinden
Pluspunten
Prima mogelijkheid tot bestellen, snelle en verzorgde levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenKoppelingen beter verpakken, dozen zijn repatief slap voor het gewicht van de koppeling
Pluspunten
Doe voor het eerst zaken met u ,weet alleen dat het bestelde materiaal netjes is afgeleverd.
Pluspunten
Kwaliteit materiaal, prijs, vriendelijkheid personeel.
VerbeterpuntenZending was op te grote trailer geladen die niet bij mijn huis kon komen (nieuwbouwwijk). Daardoor moest de levering een dag later gebeuren. Bereikbaarheid vooraf controleren, indien mogelijk. Info over levertijd (dagdeel) moest ik zelf navragen. Een automatische mail met die informatie zou ik in het vervolg op prijs stellen.
Pluspunten
goede website makkelijk alles te vinden en je weet gelijk de prijs
Pluspunten
-snelle levering -uitgebreid assortiment -duidelijke site -snel problemen oplossen
Verbeterpunten-ehhhh -staffelkorting of vaste korting hanteren bij vaste klanten
Pluspunten
Levertijd
Pluspunten
Groot assortiment Goede prijzen Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGratis verzending is pas vanaf 895 euro, deze grens zou wat lager mogen.
Pluspunten
Snelle behandeling. Uitstekend advies en snelle levering. Keurig!!
VerbeterpuntenIk zou gaan uitbreiden!
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar en vriendelijke en behulpzame mensen die je te woord staan; hou ik van!
VerbeterpuntenTransport en eigenlijk de communicate rondom het transport kan verbeterd worden. Het is handig (zeker als je midden in amsterdam woont) om te weten wanneer er pallets met buizen worden geleverd. Nu was dat onduidelijk en op het moment dat ik daarover terug moest bellen stonden ze voor mijn deur.
Pluspunten
Goede meedenkende service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijzen, mogelijkheid op maat zagen
Pluspunten
Snel geleverd. Levering was compleet en alle onderdelen waren goed.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn iets aan de hoge kant.
Pluspunten
Correcte snelle afhandeling, telefoontje gehad over aflever plaats helemaal goed
Positive
Good prices and service, cut pipe to length so no waste at my end. Delivery as promised, next day.
SuggestionsNone about the business. Survey screen did not completely translate to English, needs improvment