Pluspunten
snelle levering,
Pluspunten
Super kwaliteit voor een hele goede prijs
Pluspunten
Makkelijke en overzichtelijke site en bestelprocedure.
VerbeterpuntenBuizen zijn erg duur. Deze heb ik elders besteld. Ondanks dubbele verzendkosten, was de complete bestelling op die manier toch ruim €20 goedkoper.
Beste, Fijn dat u onze site makkelijk en overzichtelijk vindt. We hebben er veel tijd in gestoken om dit te realiseren en zullen dit ook blijven doen! U geeft aan dat u onze buizen relatief duur vindt in tegenstelling tot onze scherp geprijsde buiskoppelingen. Wij streven na om naast de buiskoppelingen ook de rest van ons assortiment zo scherp mogelijk geprijsd aan te bieden. In vergelijking met veel andere aanbieders is dit ook reeds het geval. I.v.m. de vele toepassingen en veiligheid die daarbij vaak een rol speelt willen wij deze veiligheid echter kunnen garanderen. Dat kunnen wij met ons huidige assortiment! Wanneer dit met goedkopere alternatieven ook mogelijk is zullen we dat uiteraard niet nalaten! Vriendelijke groeten!
Pluspunten
kostprijs niveau erg goed
Pluspunten
Mooie prijs, snelle afhandeling
Pluspunten
Duidelijke site duidelijke kosten structuur makkelijk te bestellen. Goed afhandeling bestellingen facturen.
VerbeterpuntenBestelde in drukke periode waardoor een dag vertraging (moest nabellen). Daar zou het geleerd worden maar op het aangegeven tijdstip was het er niet. Weer gebeld na telefoontje van hun aan transporteur lag daar de fout door vertraging 4 uur. Wat kunnen we leren hieruit? Mensen zitten thuis in de verwachting te wachten maar je hoort dan niet. dIT SOORT VERSCHUIVINGEN COMMUNISEREN AAN EINDKLANT LEVERT VEEL GOODWILL OP! Verwachtingen en tijd van de mensen managen is ook een vak :-) maar dikke pluim voor de rest top
Pluspunten
Snelle en correcte levering, zeer scherpe prijzen! Zeker als je het gaat vergelijken met de bouwmarkt of sites boven aan google zoek resultaten
Locatie bij afhalen ligt wat afgelegen
Pluspunten
een nette en snelle afhandeling van de bestelling. Ze doen wat ze beloven.
Pluspunten
Duidelijk, Snel, Mooi!
Pluspunten
duidelijke website snelle levering en correct
Pluspunten
Goedkoper dan de concullega's en een snelle levertijd
Verbeterpuntenmaar helaas, goedkoop is duurkoop, de buiskoppelingen van doorsnee 48 worden geleverd met een doorsnee van 50+ en dat is erg veel ruimte voor koppelstukken, vandaar de slechte beoordeling op kwaliteit en dus betrouwbaarheid, want je mag er toch vanuit gaan dat als het om maatvoering gaat, die maten dan ook exact behoren te kloppen.
Beste heer Doorn, We betreuren uw ontevredenheid en hebben contact met u gezocht. Helaas is dat niet gelukt en reageren wij via deze weg. U ziet uw aankoop als duurkoop i.v.m. afwijkende maatvoering. Wij leveren echter alleen standaard maten die geheel overeen komen met koppelingen die u ook bij andere aanbieders vindt. De maat van een koppeling is gebaseerd op de buisdiameter die ermee gecombineerd kan worden. De binnenmaat van een koppeling is altijd iets groter dan de buitenmaat van een buis. Er is dus altijd sprake van een kleine marge. Desondanks wijzen wij u op uw herroepingsrecht. U kan binnen 14 dagen uw order retourneren, zonder opgaaf van reden. Dit handelen wij dan netjes voor u af! Vriendelijke groet, Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
correcte afhandeling.
Pluspunten
Alleen maar goede positieve punten,alles zeer goed !!!!!