Alles heel goed. Was mooi geweest als was aangegeven dat de voetplaat een paar mm dik is en daarom een buis een paar mm's korter besteld moet worden.om incl 2 voetplaten tussen 2 muren geplaatst te worden.
Pluspunten
ontzettend snel geleverd persoonlijk contact gehad via mail kwalitatief helemaal goed qua prijs beter dan andere sites
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
goede kwaliteit materiaal en levering
Verbeterpuntendure verzendkosten, waardoor je niet gauw kleine dingen besteld. Als voorbeeld moet ik nu nog een paar artikelen uit jullie asortiment hebben van een 1,- waar ik direct mininaal 10,- aan verzendkosten moet betalen.
Verzendkosten erg hoog.
Pluspunten
Precies geleverd als is beloofd! Geweldige ervaring en het transportbedrijf ging uiterst zorgvuldig met de bestelling om. Ik zal zeker weer bestellen!
Pluspunten
Prijs kwaliteit is goed
Verbeterpuntennvtp
Pluspunten
vlotte levering en netjes geregeld.
Verbeterpuntenprijzen wat scherper.
Verbeterpunten/
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
ze zijn supper snel en het past altijd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik had eerst een bestelling gedaan bij een ander bedrijf. Die heeft mijn bestelling helemaal verpest (te laat en verkeerd geleverd). Ik kwam daarna in flinke tijdnood, omdat ik open dagen had van onze outlet. Ik heb buiskoppelingshop.nl gebeld en zij hebben ervoor gezorgd dat de volgende dag alles had wat ik moest hebben. De open dagen waren een succes, mede dankzij Ramon en zijn collega's!!
Pluspunten
Leuke mensen, reageren snel, doen wat ze beloven
VerbeterpuntenMisschien de onaardige vervoerder vragen aardig te zijn?
Pluspunten
Vlot en compleet geleverd.
VerbeterpuntenZelfmaaltips meesturen met een pakket? Geeft klanten ideenen en verkoop stijgt?