Pluspunten
Vriendelijk, denken goed mee, vlotte levering. Artikelen goed verpakt.
VerbeterpuntenBestellen van verschillende lengtes buis ging niet helemaal goed. Maar omdat men uitstekend meedenkt is dit nog goed gekomen. Tip: Verbeter het bestelproces van buislengtes.
Pluspunten
scherpe prijs en snelle correcte levering
Pluspunten
had telefonische vraag, werd hierover snel teruggebeld
Pluspunten
Goedkoop snelle levering alles op voorraad helft goedkoper als bouwmarkten buizen zelfs 75% goedkoper
VerbeterpuntenTwee keer gebeld maar niet berijkbaar
Geachte Klant, bedankt voor uw positieve reactie. U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur onder de telefoonnummer 0031 (0) 10 46 13 631 bereiken. Als u nu nog vragen heeft, horen wij het graag. Nogmaals bedankt voor u feedback. Dit wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Uw buiskoppelingshop.nl team
Pluspunten
Buiskoppelingen zijn het goedkoopste met name de verzendkosten hiervoor €9,50.
VerbeterpuntenTe hoge verzendkosten voor steigerbuizen, bij concurrenten kunnen deze al verzonden worden voor €12,50 i.p.v. € 24,50.
Pluspunten
op alle fronten zeer goede service
Pluspunten
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. TOP.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle reactie op mail na klachten trage levering
Verbeterpunten12,5 euro voor een leveringstermijn van 1 week!!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding; Snelle levering; Je kan online de status van je order volgen.
VerbeterpuntenDuidelijkere maattekeningen op de site
Pluspunten
Super snel en goede prijs
Pluspunten
Na, door mij, verkeerde koppelingen besteld te hebben is dit na een telefoontje naar de shop prima goed gekomen,
Pluspunten
Supersnelle levering, perfect op maat, goede kwaliteit en keurig verpakt!
Pluspunten
Hele snelle en goede levering!!!
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs kwaliteitverhouding. Vriendelijke en behulpzame klantenservice