Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit en service
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Overzichtelijk internetsite, goede prijzen, goede kwaliteit, snelle levering in keurige pakketten
Pluspunten
SUPERSNEL! SUPER GOED! Een onderdeel van mijn bestelling was niet geleverd. Even een belletje en de volgende dag was het er wel. Fijn!
VerbeterpuntenNee, een foutje kan gemaakt worden. Ik hoor dan graag dat het zo is en dat het snel wordt opgelost. Chapeau.
Pluspunten
Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenZaterdag 2 uurtjes open voor afhalen
Pluspunten
Snel geleverd en prima kwaliteit materiaal. Prijs tov andere concurenten.
VerbeterpuntenOp de website misschien na het aanvinken van aantal en dikte direct terug naar hoofdmenu om andere elementen te kiezen.
Pluspunten
prima prijs-prestatie vergeleken met andere web aanbieders (en zeker ten opzichte van de bouwmarkt, die maar 1 maat voert overigens)
Verbeterpuntenafleveren met DHL had bijna uitgelopen op een sof. De eerste dag was er niemand, en de tweede leverdatum waren we er wel, maar bleek het pakketje te zijn afgeleverd bij de buren. Gelukkig maar, anders hadden we het pakket moeten gaan halen in Den Haag (vanuit Gouda). Kies liever voor een pakketdienst met lokale afleverpunten.
Pluspunten
-Thomas was super vriendelijk en kon zelfs de bestelling aanpassen. -keurige nazorg (even een kleine navraag van een koppeling) -als je een vraag heb: goed en duidelijk antwoord -ben superblij dat ik deze leverancier gevonden heb. -veel betalingsmogelijkheden
Verbeterpunten-track and trace -leveren op zaterdag
Rampzalige levering door dhl
Pluspunten
Hele snelle levering precies en goed materiaal
Pluspunten
Betrouwbare levering.
Pluspunten
Snel, goedkoop! Prima services!