Pluspunten
jullie krijgen van mijn een dikke 10 ga zo door
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
Pluspunten
toegankelijk, vriendelijk, makkelijk bestellen, ik zal hier volgende keer weer bestellen
Pluspunten
Prima website, alles op tijd binnen, keurig verzorgd
VerbeterpuntenLosse dopjes/ voetjes even in een apart zakje, hoef ik ze niet overal uit te peuteren!
Pluspunten
Alles in orde
Pluspunten
Prima materialen, prima levering, goede prijs
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn relatief hoog
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling, namen zelf initiatief om te bellen over een onderdeel dat niet op voorraad was en heel plezierig personeel (heb bestelling afgehaald).
VerbeterpuntenDe site. Het bestellen heeft me bijna een half uur gekost. Er zit iets onlogisch in het bestelformulier, kreeg melding dat een veld niet was ingevuld (postcode en plaats) terwijl ik dat bij aanmaken van account al had gedaan. Alleen de velden waren rood gemarkeerd, geen tekstuele melding. Na van alles geprobeerd te hebben lijkt het erop dat scrollen door het voorwaardenformulier de reden was, al lijkt me dat sterk. Slordig programmeerwerk dus (een melding hoort duidelijk aan te geven wat er verkeerd is gegaan), maar wat erger is, het kan niet anders of klanten haken dan af. En dat kost omzet. PS Ik heb nu net de rest van dit beoordelingsformulier gecheckt en het lijkt erop alsof deze beoordeling op de site wordt gezet. Dat is iets waar de klant apart toestemming voor hoort te geven. Ik wil dus best feedback geven maar backoffice. Tweede: ik begrijp de mededeling van ...Alleen officiële klanten etc.... niet. Deze vraag om een review wordt toch alleen na een bestelling naar een klant gestuurd? Dan lijkt me dexze mededeling overbodig. Ook het 'dreigement' dat KiyOh het kan controleren is overbodig (bluf). Als ze dat nodig vinden moeten ze dat dan maar doen. Dan, waarom moet ik voor de beoordeling akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden?? mvg PPS Het wordt nog erger, nu krijg ik een melding dat ik 'Type particulier/bedrijf' niet heb ingevuld. Rare irrelevante opties.
Pluspunten
snelle reactie op vragen op email en senlle levering
Pluspunten
Snel en duidelijk!
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat alles los in een doos wordt verzonden.
Pluspunten
Ik heb 6 websites vergeleken en jullie producten waren veruit het goedkoopste. De levering was bijzonder snel en netjes. Had nog een vraag en heb jullie toen opgebeld. Ik werd uiterst vriendelijk van een professioneel antwoord voorzien. Toppertje
Pluspunten
snelle en nette levering
Pluspunten
Goede kennis van hun producten
VerbeterpuntenBlijf vooral zo door gaan
Pluspunten
Ik kon mijn bestelling toch al een dag later ophalen ondanks dat ik te laat was met mijn bestelling. Ik had pas rond 22.00 uur mijn bestelling doorgegeven terwijl dat eigenlijk voor 14.00 uur moet om het de volgende dag op te kunnen halen. Rond 9.00 uur de volgende ochtend kreeg ik al bericht van Thomas dat mijn bestelling gereed lag.
Pluspunten
Heb gemaild om bestelling aan te passen, was geen enkel probleem er werd meteen een oplossing bedacht!
Pluspunten
Buis werd gebogen afgeleverd door DHL. Na een snelle email wisseling had ik binnen no-time een nieuwe buis, deze keer recht. Goed product, goede prijs.
VerbeterpuntenMisschien betere instructies aan DHL, of een andere vervoerder gebruiken.
Pluspunten
Snelheid van de bestelling goed verpakt.Prima.
Pluspunten
Goeden spullen
VerbeterpuntenVerzendkosten veel te hoog ! Voor als je weinig nodig hebt !
Beste, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze producten. Over de verzendkosten het volgende: Het is een bewuste keuze om 2 verzendtarieven aan te bieden; voor pakketten of een lengte-tarief, wanneer ook buis wordt besteld. Daarmee zijn de totale verzendkosten 9,95 euro of 24,95 euro. De tarieven zijn gebaseerd op een gemiddelde afname, waarbij verzending kostenneutraal is. Voor kleinere bestellingen kan dat betekenen dat de verzendkosten relatief hoog zijn. Veel vaker zijn de daadwerkelijke verzendkosten echter hoger dan het door ons berekende tarief. Indien mogelijk scherpen wij de verzendtarieven aan. Graag wijzen wij u ook op de mogelijkheid om bestellingen af te halen! Steigerbuisklem.n