Pluspunten
Het vertrouwe Naaar de klant en het kontakt wat ook heel goed .
VerbeterpuntenAls je ziet dat het een geen bedrijf is dat er besteld . Dan op sturen met de post. Er stond bij mij een vrachtwagen voor de deur ik dacht die komt hier nooit meer weg.
Pluspunten
Ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenDe site is traag en het aantal stappen voor het maken en afrekenen van een order is veel te groot. Meer als 1 pagina gegevens, betaalmethode kiezen en betalen is niet nodig. Opties moeten daarin verwerkt zijn.
Pluspunten
Werd gebeld om af te halen, netjes en behulpzaam. Werd verzocht iets eerder te komen ivm wedstrijd Nederland voetbal. Was wel even zoeken waar die zit
Pluspunten
- Goede en snelle service - Afhalen is ook mogelijk - Tijdens het afhalen goed ontvangen - Elke maat is te bestellen en wordt prima op maat gezaagd
Verbeterpunten- Bij meerdere koppelingen staan geen maten. Is vooral handig met bevestigingsplaten.
Pluspunten
Snelheid van levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Perfecte levering op de voorziene dag Vrachtwagen was te lang om de inrit op te rijden en de bestuurder heeft zelf alles mee helpen lossen en achter het huis dragen
Pluspunten
Had verkeerde reserve bouten voor de koppelingen opgegeven. Werd meteen gebeld en opmerkzaam gemaakt. Fijn! Levertijd is lekker snel (te snel eigenlijk). Op mijn verzoek een dag later: ook geen probleem. Flexibiliteit alom. Wat wil je nog meer...
VerbeterpuntenWeet er (nog) geen.
Pluspunten
snelle service, lage verzendkosten vriendelijke en deskundige hulp
Pluspunten
Goede service, een besteld art. was niet meer in verzochte aantal aanwezig. Keurig telefoontje, gezamenlijk naar een oplossing gezocht. En toch nog zeer snelle levering.
VerbeterpuntenZoeken in de shop was wat omslachtig
Pluspunten
Snelle levering Alle compleet Netjes verpakt tegen beschadiging
Pluspunten
Heel behulpzaam en klantvriendelijk, top!
Pluspunten
Top graag weer
Pluspunten
Ik was vergeten een paar onderdelen te bestellen. Heb hiervoor een extra bestelling gemaakt met de mededeling samen leveren met.... Dit is perfect gegaan en ook degene die het kwam leveren was niet te beroerd om de spullen binnen te legen aangezien mijn vrouw alleen thuis was. Met vriendelijke groet M. Buster Steelbuster
Pluspunten
Goede service! Omdat ze niet geopend waren op het moment dat ik wilde afhalen de soullen keurig thuis afgeleverd, top!