Vlotte en goede service!
Makkelijke keuze op site en goede prijsverhouding. Ik heb gekeken naar bedrijven voorzien van thuiswinkel waarborg merk. Er zijn nl ook sites die een eigen (misleidend) keurmerk embleem hebben.. Alles keurig verpakt op gevraagde lengtes.
Eenvoudig opzoeken van gewenste materiaal op een overzichtelijke website is hier absoluut van toepassing. Eerlijke prijs en vooral de snelle service maken me een tevreden klant!
Alles correct en naar wens verlopen. Zeer tevreden !
Goede levering! Zeer snel. Buizen zijn van goede kwaliteit en prijs kwaliteit zeer goed.
Zeer stipte levering. Product komt overeen met bestelling
Had oorspronkelijk koppelingen besteld met klem en die waren niet meer voorradig. Heb toen een ander model besteld en zeer vlug geleverd. Dit laatste model is verre van perfekt maar heb me kunnen “behelpen”.Beste wensen voor het nieuwe jaar. R.
Correcte en vlotte levering. Het bestelde materiaal is van prima kwaliteit.
Product is prachtig en de afhandeling is vlug en correct
correcte levering
Ik had een foute bestelling geplaatst. Snel een correctie mail verstuurd, ik kreeg een kredietnota van het fout bestelde artikels Een nieuwe bestelling geplaatst , 2 dagen later werden de juiste buizen en koppelingen geleverd. Bedankt.
Mooie buizen, precies op maat. Goed verpakt. Levering volgens afspraak
Ik kan alleen maar zeggen prima. Prijs was goed, niet de allergoedkoopste maar op een na. Had goede referenties wat de doorslag heeft gegeven. Eenmaal besteld vlotte correcte levering. Mijn vervolgbestelling zal ik zeker ook Buiskoppelingshop doen.
Ik had verkeerde bestelling gedaan. Dit werd direct gewijzigd en verzonden
Degelijk materiaal. Eenvoudig te plaatsen. Correcte prijzen.
Een kleine opmerking wil ik toch wel maken: je hebt een inbussleutel maat 1/4 (ongeveer 6,5 mm) nodig voor montage. Bitjes voor een schroeftolletje hebben ook deze maat.
Positieve ervaring.
De spullen die ik besteld heb zijn perfect ,En goed in de lak. Volgende keer weer deze zaak
Snelle levering,makkelijk uitzoeken wat je nodig hebt
Ik heb al 3 keer een kledingrek bij deze winkel gekocht, voor mijzelf en voor anderen. Iedere keer een snelle levering. Rek is eenvoudig in elkaar te zetten en zeer stevig.
Bestelling keurig verpakt en snel geleverd zoals besteld.
De bestelling was compleet, op maat zoals besteld en snel geleverd. Een aanrader voor diegene die snel iets gebouwd willen hebben. In elkaar zetten en klaar.
Alle nodige accessoires zijn te vinden. Zeker niet de laatstejaars dat ik hier bestel!
Ik zocht buiskoppelingen om mijn fietskarretje te herstellen en kreeg goede ondersteuning van de klantendienst. Opdracht voltooid.
Komen de afspraken na, en levering is netjes verzorgd en op maat zoals besteld.