Gewoon zoals het moet zijn.
Keurige prijzen en snelle levering
sneller dan verwacht was alles binnen, ook een nabestelling was een dag later hier
mooi dat ophalen ondanks alle covid19 beperking hier wel mogelijk is. Bestelling kon snel na order gehaald worden. Top.
Goed Makkelijk En snel geleverd
Vlot geleverd tegen concurrerende prijs
aucun problème,la transaction a été parfaite
enkel goede ervaringen !!!
geheel compleet
Buizen en koppelingen worden maatvast geleverd. Makkelijk extra gaten in de buizen te boren (eerst met tape omwikkelen).
Zeer positief en krijgt zeker een vervolg.
Ik heb zelf geen verstand van buizen en koppelingen maar werd zeer vriendelijk geholpen adv tekeningen en heb nu een prachtig kledingrek en salontafel!
Er wordt geleverd wat besteld is.
Goed product snelle levering
Niets op de site aan te merken, heel overzichtelijk
Snel verzonden en goede kwaliteit
goede website, keuze is makkelijk, levering gaat vlot top
De buizen ed worden snel en correct geleverd. Erg tevreden
Makkelijk te bestellen; Duidelijke website; Zeer vlotte communicatie; Correcte opvolging; Aangename dienst na verkoop; Correcte afhandeling van de bestelling; We bestellen zeker nog in de toekomst.
ALLES PRIMA VERLOPEN.
Super tevreden over buiskoppelingenshop, alles keurig op maar gezaagd, en super snel af te halen. Deze keer een mooie zwarte buis als gordijn rail besteld, en denk er nu over om ook trapleuningen te bestellen!
Ik heb via de webshop alles op maat laten bezorgen. Alle onderdelen klopten perfect en ook nog was het op tijd bezorgd.
Altijd goede voorraad en snelle levering. Informeren goed over de levertijd datum en tijd.