prima prijs
alles was netjes bezorgt! en was goed
Op tijd geleverd en compleet volgens offerte.
Prima service toen bleek dat eea aan verkeerde adres gezonden was. Direct zending nogmaals verstuurd.
In één woord top.
Snel, gemakkelijk, goede website
Snel, adequaat, topkwaliteit en betaalbaar!
Heldere website, goede communicatie en levering gewoon op tijd. Top!
Mooi aanbod Meedenkend personeel Gemakkelijk uit te voeren!
prima shop, doen wat ze zeggen, alles lof
snelle levering teveel besteld geen probleem kan gewoon retour
Top service !
prima materiaal en groot assortiment.
they helped me answer my questions. Sturdy piepes and couplings delivered !
Bestelling gedaan voor een mooi steiger buis rek op wielen, precies alle stukken op maat gezaagd en geleverd zoals besteld.
Awesome
Geweldig Al een aantal malen een bestelling gedaan, steeds de volgende ochtend bezorgd.
Alles kwam veel te laat aan. De opening van mijn winkel was afhankelijk van jullie producten. Ik heb een maand op alles moeten wachten. Ik had april aan de lijn en die draaide elke keer rond de pot dat de levering er zou zijn. En na een hele dag wachten kwam het niet. Heb mijn tijd en geld Erik verspilt.
goede kwaliteit, snel en betaalbaar
Altijd op tijd levering
Producten zijn prima. Helaas kwam ik er achteraf achter dat er in een bepaalde koppeling een randje zit. Al mijn buizen moeten inkorten.
Snel, makkelijk en degelijke kwaliteit. Prijzen niet erg goedkoop maar wel acceptabel.
Kwaliteit goed en communicatie goed. Bij ophalen bestelling zeer vriendelijk. zelfs retour van koppelingen gaat soepel
Uitstekend beschermd ingepakt. Super snel geleverd. Ga zeker nog meer bestellen.
goede en snelle service. Bezorgkosten zijn hoog bij kleine hoeveelheden