Prima website met een mooi en volledig assortiment. Prijzen zijn goed en levering is snel.
Ze waren ook goed bereikbaar, en ze vertelde me dat de levering al in gepakt klaar stond dat was echt de volgende ochtend al. Alles was netjes in gepakt en afgeleverd.
vandaag bestellen is morgen in huis precies op tijd . mooi en goed verpakt de buizen die geleverd worden .
snel, accuraat en niet te duur
Bestelling snel, opmaat en compleet ontvangen super
Dit is mijn 2e bestelling bij buiskoppeling. Opnieuw snelle leveringen en prima kwaliteit.
Had een vraag en werd zeer snel beantwoord. De site is goed en overzichtelijk.
Overzichtelijke website met een goed aanbod en scherpe prijzen. Heel veel onderdelen en materialen te koop. Levering was binnen twee dagen gereed (incl. snijwerk op maat) Ben je op zoek naar DIY steigerbuizen voor een project (zo als mijn kapstok|) dan zou ik hier zeker een kijkje nemen.
Ervaring met eerdere bestelling was zeer goed. Ook de uitbreiding van mijn constructie weer naar tevredenheid kunnen bouwen met de geleverde materialen.
oke
nette levering, goede service.
Zoals in mijn omschrijving staat gewoon een fijn bedrijf om zaken mee te doen !
100% tevreden
Super service!
Had advies nodig . Kreeg snel een antwoord en de producten werden snel geleverd.Echt ern aanrader
goede en duidelijke webshop
Snel aangeleverd en keurig verpakt. Ik kreeg een uitstekend antwoord op mijn vragen aan de service-medewerker.
Eenvoudig selecteren en bestellen, snelle.levering en uitstekend materiaal.
Materialen worden goed verpakt, snel geleverd en er is veel keuze. Prijzen zijn conform de markt.
Snel en correct, zowel op gebied van communicatie als levering. Tevreden
artikelen zijn snel en correct geleverd.
goed en correcte levering
Snelle levering, prima materiaal.
Goeie en snelle service. Contact voor het ontwerp was heel goed