Zat telfoutje in levering, wat zondermeer netjes werd opgelost.
Hadden snel een buizensnijder nodig. Wordt snel geleverd keus uit producten met duidelijke omschrijvingen.
Alles volgens afspraak
Prima product precies zoals beschreven en wat wij zochten. Keurig op tijd door vriendelijke bezorger bezorgd
Gemaakt en geleverd zoals gevraagd.
Bestelling geplaatst op vrijdag, de week erna op woensdag in huis. Goede kwaliteit, keurig gesneden en stevig verpakt.
Top materiaal, snel geleverd!! Zeer tevereden!
alles was aangeleverd zoals beloofd.
Zeer goed,snelle levering ondanks vakantieperiode.
Onlangs buisen en koppelingen besteld en opgehaald bij het bedrijf, toen ik aan mijn project bezig was was er 1 buis te lang verkeerd gemeten, ik belde het bedrijf op of ik even langs kon komen om er een stukje aftehalen, dat kon niet omdat de gene die dat deed op vakantie was,ja dat vind ik een beetje jammer dat er dan geen vervanging is.
Goede producten, goede service, nette prijzen
Snelle en duidelijke communicatie. Er was een fout in de levering maar die werd heel snel en vlot rechtgezet.
Voor een oude stelling was ik op zoek naar de geschikte koppeling. Deze heb ik gevonden voor de beste prijs en kwaliteit op buiskoppelingshop.
Supersnel geleverd, en voldoet aan verwachting.
Goede en duidelijke website. Snel geleverd.
niets aan toe te voegen, fijn bedrijf, goede service, goed materiaal
Goede prijs / kwaliteit verhouding
fijn om zaken mee te doen levering betrouwbaar en komen de gemaakte afspraken na
Fijne site, snel geleverd
Geleverd zoals beloofd
Makkelijk bestellen en afhalen.
Bestellen ging eenvoudig, zat inspiratie / voorbeelden op de website te vinden en weer supersnel tegen een scherpe prijs geleverd. Tot de volgende keer…
groot assortiment, inmiddels weer uitgebreid. Ik kijk nergens anders. Alleen af en toe om te checken of de prijzen nog steeds scherp zijn
Helder, last minute aanpassing mogelijk, geen bot maar een mens aan de mail