Hele goede service van a tot z Ook de prijs is meer dan ok Als je bvb vergelijkt met andere e-shops
Goeie service alles perfect
bij bestelling enkele punten die voor probleem zorgden bij ontwerp mooi en simpel opgelost door medewerker waardoor alles overzichtelijker is geworden
De spullen waren scherp geprijsd, werden netjes en optijd geleverd.
Goede service en snelle levering
Overzichtelijk bestellen, alles snel in huis.
Snelle levering, prima berichtgeving.
regelmatig bestel ik hier mijn producten, laatst de tafel liverpool gekocht xl uitvoering, supermakkelijk in elkaar te zetten en extra steigerhout voor een bar te maken was ook zeer voordelig, jongens ga zo door !!
sommige onderdelen zijn niet duidelijk op de site bv damwandplaat: is ook diameter 48 mm en is van aluminium. Verbeterpunt: betere omschrijving en meerdere foto's van alle kanten. Als je iets komt ruilen zijn de kosten meer dan bij een order.
Voor onze kliko,s (3 stuks) hebben we een afscherming gemaakt met alum. buizen met buiskoppelingen ,om het uit het zicht te houden van de straat, waarvoor de buiskoppeling shop ongekend vele soorten koppelingen , buizen en accessoires in voorraad hebben, dus dan is het simpel om iets te ontwerpen en uit te voeren.
Snel vriendelijk
We wilde een andere maat buiskoppelingen en konden dit zo omruilen.
De goedkoopste die er is en snelle levering en service. Top
Zeer communicatief, accuraat en waar voor het geld.
Beetje duistere ruimte bij afhalen, komt niet zo klantvriendelijk over.
snel en betaalbaar , zeker aanzienlijk goedkoper dan bv Karwei, Gamma, Prax etc
Alleen opmerkingen bij de aanvraag moet gelezen worden
OK
Goede ervaring
Goed geen klachten snelle levering😁
Prijs kwaliteit is top! Nu de zwarte buizen en koppelingen besteld. Prima kwaliteit en zo in Rotterdam opgehaald..
Besteld, betaald, ontvangen ,zonder gehannes...
Snelle levering en prima prijs-kwaliteit verhouding