duidelijke website ook op de mail goede antwoord op de vraag alles word goed geleverd en prima op maat gemaakt. echt een aanrader.
Mooi materiaal, in eerste instantie fout besteld, maar na telefonisch contact snel opgelost en gecorrigeerd. Heel blij met mijn gordijnrails.
Makkelijk te bestellen, goede website, snel af te halen
leuk bedrijf en bij grote bestelling nog korting ook ..
Materiaal voor kapstok op maat besteld. Perfect op maat gemaakt, goede prijs en snelle en nette levering.
Prima website - volledig assortiment - alles op maat bestelbaar - handige bouwtekeningen - perfecte levering
netjes op tijd geleverd
Mooi assortiment aan materialen. Snel geleverd en materialen zijn degelijk verpakt. Website is overzichtelijk.
Originele beoordeling
Snelle en deskundige reactie. Ook direct geholpen met een oplossing. Helaas wordt er niet aan particulieren geleverd.
De titel spreekt voor zich. Dit is niet onze eerste bestelling bij Buiskoppelingshop.nl. Elke bestelling wordt snel en netjes afgehandeld. De kwaliteit is hoog en de prijzen laag. Hartelijk dank wederom!
bestelling vak niet compleet verzonden. er zijn kleurverschillen van de onderdelen. Een deel zwart mat , andere zwart glanzend.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw reactie. Het is uiteraard niet de bedoeling dat orders incompleet verzonden worden. De zwarte afdekdopjes worden echter niet standaard meegezonden, maar kunnen wel apart mee besteld worden. We zullen hierover nog persoonlijk contact met u opnemen. Zeker ook over de veronderstelde kleurverschillen, want we leveren zwarte koppelingen alleen in de matte variant. We zoeken dit graag voor u uit! Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
netjes verpakt en compleet en supersnel geleverd
Per telefoon om inlichtingen gevraagd en correcte antwoorden ontvangen. De levering was op tijd en kompleet
De goederen werden snel en in de gevraagde afmetingen geleverd.
Ook een relatief kleine bestelling zoals mijn laatste wordt zorgvuldig en precies op maat geleverd. Fijn bedrijf zo!
Mooi materiaal voor een goede prijs. Ontzettend veel keuze in buizen en koppelingen, alles past. Snel geleverd.
De bestelde onderdelen waren van prima kwaliteit voor een scherpe prijs. Overal op de site zag ik 'vandaag besteld, morgen in huis' met zo'n vrachtwagen plaatje. Maar toen ik het eenmaal besteld en betaald had (donderdag rond 19.00 uur) bleek dat ik het pas maandag in huis had. Was netjes geweest als dat voor het betalen duidelijk was aangegeven.
Beschrijving van de kasten via de mail gekregen en zijn duidelijk. Helaas niet per kast verpakt dus eerst alles uitpakken en sorteren maar dat is waarschijnlijk niet anders. Enige minpuntje is dat er geen schroeven bij geleverd werden om de steigerhouten planken te bevestigen. Voor de rest ben ik zeer tevreden! Top!
Snel en precies volgens de beschrijving geleverd!
Prima, alles op maat gemaakt. Vervoer ook prima geregeld.
Snel geleverd en precies wat ik nodig had op maat gezaagd. De verzendkosten zijn helaas wel een killer. Jammer dat ze voor kleinere bestellingen niet bv DPD in de hand nemen die ook grote formaten voor lagere verzendkosten levert naar consument.
Alles mooi op tijd geleverd. We hadden bepaalde onderdelen achteraf niet meer nodig en we hebben deze retour gestuurd. De afhandeling van de retour opdracht was zeer snel geregeld.
Zeer snelle transactie! Perfecte verzending
Levering was erg goed en snel