gemallekijk zoeken, bestellen en betalen natuurlijk snelle complete/correcte levering
Snel en betrouwbaar
Op tijd en bereikbaar
Zeer tevreden over kwaliteit, levertijd en prijs. De hoge leveringsprijs wordt gecompenseerd door de interessante productprijzen.
Ik moest aardig wat buizen en koppelingen hebben maar was alsnog binnen 2 dagen geleverd echt top. Was netjes nog contact met mij opgenomen door de bezorger voor de levering super netjes. Alle buizen hadden precies de goeie maat dus geen problemen gehad. Zeker een aanrader!!!
Komen hun afspraken na en goed betaalbaar!! Super zeer content!!
Omdat ik had gekozen voor ophalen op locatie en vervolgens een paar dagen te laat was was ik bang dat mijn bestelling retour zou zijn gezonden of dat de dozen zouden zijn geopend of zoiets. Niets was minder waar. Geheel conform afspraak stand alles op mij te wachten. Keurig op maat, keurig verpakt en goed geprijsd.
prima service
Goede koppelingen, klein prijsje
De buizen makkelijk kunnen bestellen op de juiste maat en binnen 2 dagen afgeleverd!
Snel en zonder problemen, keurig geleverd!
ZG
Perfect geregeld,
Goed en snelle levering Tegen een scherpe prijs Volgende aankoop zeker weer daar
Duidelijke site Snelle levering Alleen verzendkosten zijn buiten perporties
Prima service.
Bestelling was er snel en de kwaliteit is erg goed
Super overzichtelijke website en snelle levering van kwaliteit producten.
Snelle levering, duidelijke wensite. Kortom wat er verwacht wordt... Ideaal voor een leek als ik.
De producten waren binnen 2 dagen op maat gemaakt en geleverd. De website is erg duidelijk.
Snelle levering en netjes opmaat gezaagd. De bestelling heb ik zelf afgehaald. Ik werd zeer vriendelijk geholpen.
Bestelling was snel geleverd, zonder beschadigingen. Top!