Kwam buizen halen, was zoals gevraagd en op tijd.
Makkelijke site, alles goed te vinden, prima prijs en service als je maatwerk wenst. Dus hoogste score
Na mijn bestelling kreeg ik een bericht dat e.a. klaar stond. Bij aankomst vriendelijk te woord gestaan en het materiaal werd door de verkoopster tot aan de auto gebracht. Ik hoefde alleen nog maar op de imperiaal vast te zetten. Prima service.
Hoe bestaat dat zo een kleine order niet in een keer geleverd wordt. Ik zou na reclame op de eerste dag terug gebeld worden, niets gehoord! Vandaag om 8 uur mail dat levering 11-11 tussen 7:15en 9:15 is, vandaag is 12-11???
Beste Pieter, Bedankt voor je reactie. Erg vervelend om te moeten vernemen dat de levering langer op zich heeft laten wachten. We doen ons uiterste best om leveringen uiteraard zo goed mogelijk te laten verlopen en leveren doorgaans de volgende werkdag! We blijven hierin echter afhankelijk van onze vervoerders. We hebben dit voorbeeld daarom teruggekoppeld, zodat uitgezocht kan worden wat er mis is gegaan. Onze excuses voor de gang van zaken. Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
duidelijke overzichtelijke site met veel informatie, betrouwbaar en stipt vriendelijke en oplossingsgerichte medewerkers
Buizen op maat laten zagen, koppel stukken en bevestiging makkelijk uit te zoeken om te koppelen, heb er een leuke klim combinatie van kunnen maken op kinderkamer.
Duidelijk en glashelder!
Levering snel en correct. Prima materiaal
Kon helaas op de foto niet zien of de wiel expander voor vierkante of ronde buis was Levering en afhandeling was goed
Zie boven
Ben al vaker geweest om spullen te halen, altijd goed, snel en vriendelijk.
Afspraken komen ze na en extra service wordt ook gegeven.
Het werd snel en compleet geleverd. vond wel dat de buiskoppelingen een vreemd luchtje hadden. Heb daarom alles afgespoeld.
Ruime keuze en degelijk materiaal
Overzichtelijk en efficient.
Snelle levering. Bij telefonisch contact vriendelijk geholpen. Wordt meegezocht naar een goede oplossing.
Goede kwaliteit, echt waar voor je geld.
Van af bestelling tot levereng zeer te vreden Alleen zou ik nog graag de rekening toe gemaild willen krijgen voor mijn boekhouding ik ben op een of andere manier deze kwijt geraakt .
Snelle levering en netjes verpakt en opmaat gemaakt
goede en duidelijke website en zeer snelle levering van de onderdelen.
Zie boven
Goede gedocumenteerde site. Kon mijn gezochte product makkelijk vinden. Bestellen en betalen ging ook prima. Eigenlijk een selectie, levering en facturering zoals ik hem verwacht. Ging alles in het leven maar zo makkelijk!!
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede site Mooie prijzen Snelle levering