Voor het maken van twee balustrades koos ik voor stellingbuizen met bijhorende koppelingen. Via uw site kon ik dit makkelijk samenstellen en had ik voldoende mogelijkheden om mijn ontwerp waar nodig aan te passen. Dit dank zij de ruime keuze aan buisdiameters en koppelstukken. Belangrijk voor mij was ook de mogelijkheid om de buizen verzaagd en op maat geleverd te krijgen. Dat spaart me heel wat werk en bovendien kon ik zaagverlies vermijden. Uw site is duidelijk en toegankelijk.
Bij de levering was ongeveer de helft van mijn bestelde onderdelen er niet bij. Telefonisch contact proberen op te nemen, maar dit lukte niet. Mail verstuurd via klachten. Dag erna een mail met rechtzetting. Twee dagen later (feestdag tussen)alle onderdelen kosteloos thuis gekregen. Spijtig van de slechte eerste indruk.
Reeds meerdere goede ervaringen gehad. Steeds tijdig en precies.
snelle levering. Alles aanwezig. Duidelijke website.
Snelle correcte levering
Prettig.
Had twee T-stukken besteld en werden op afgesproken dag ook geleverd.
Klantendienst is super snel van antwoord! En de levering was super snel alles correct!
zeer duidelijke website met groot assortiment, prima afhandeling, 100% tevreden over de producten, ook precies op maat gesneden, snelle en goedkope levering, top
door de bezorger dhl die ik van te voren kan vragen of de chauffeur me belt als hij nog tien minuten onderweg is ,omdat ik op een camping woon zonder receptie.
Bestelt en zeer snel geleverd ,zeer goede service
Super service, betaalbaar, alles op maat
Service parfait
Vandaag besteld, morgen geleverd. Nog niet veel meegemaakt, maar bij deze firma wel.
Prima service. Goed geregeld als je toch iets anders had moeten bestellen. Alles is mogelijk. Zeer attent.
Positief. Komen de afspraken na. Buizen (zwart) helaas tijdens vervoer niet goed verpakt en dus beschadigd. De wijze waarop de transporteur er mee omging bood ook niet veel vertrouwen.
Zeer prettig zaken gedaan met deze webwinkel.
Prima mooie website snelle levering en precies zoals besteld
Goede ervaring, correct en snel.
Een levensveranderende ervaring.