Gemakelijker bestellen en snel in huis
Keurig verpakt, snel geleverd. Site is overzichtelijk. Kortom niks op aan te merken.
Correcte en snelle levering.
Zeer goede service
Snelle leveringen en goede services.
Uitstekende producten. Alleen jammer dat er geen keuze m.b.t. dag van levering.
Super geregeld. Ik was iets vergeten te bestellen en is probleemloos met mijn bestelling meegeleverd
Ik bestel regelmatig deze materialen. Mooi, degelijk en multifunctioneel. Wat nog wel eens vervelend is zijn de gaatjes, die zijn precies 8mm, en met coating zijn ze zelfs kleiner. Dus die boor ik altijd op naar 8,5 of 10mm. Anders moet je heeeel nauwkeurig in het beton boren.
zie hierboven
Duidelijke site en snel geleverd
Website zeer gebruiksvriendelijk. En spullen worden lekker snel geleverd.
Heel prettig en goede service
Bij de kapstok passen de hangers niet in de breedte en 1 haakje niet in de lengte
ok
Doen wat ze beloven en nog snel ook. Bestelling met verschillende maat voering. keurig verwerkt en netjes geleverd
Prettig bedrijf met goed materiaal en een snelle levering
Project getekend, koppelingen besteld en klaar is kees ;-)
Een heel goede dienstverlening
Snelle levering, goed product
Topie
op zaterdagavond besteld, dinsdagochtend geleverd! alles netjes verpakt, de maten exact wat ik besteld had, SUPER!
Verkeerde maten doorgegeven, maar netjes opgelost door Buiskoppelingshop.nl
altijd snelle en correcte levering. Netjes ingepakt, levering zonder beschadigingen. één maal een onderdeel te kort gehad, is direct in orde gemaakt met spoed bestelling. In't kort, Buiskoppelingshop staat bij mij in mijn snelkoppelingen omdat ik heel tevreden ben over de service en materiaal. Johan
heel tevreden van de service, goede bereikbaarheid per telefoon, de website (betaalgedeelte) mist een optie om als vaste klant bestellingen te doen via factuur
Alles heel netjes op maat gezaagd en volgens afspraak geleverd. Enkel de chauffeur van de levering had zijn dagje niet denk ik en viel heel dik tegen. Een dikke domper op de vreugde.