Pluspunten
Telefonisch besteld en kon t de volgende dag ophalen . T stond keurig klaar in een doosje . Ook voor kleine hoeveelheden
Pluspunten
Accuraat werken mbt buizen op maat. Aanpassing opdracht goed verlopen
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel via telefoon
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar voor correctie in bestelling en doen wat ze zeggen
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Goede bereikbaarheid. Toen er bij de levering een deel was achtergebleven werd dit alsnog dezelfde dag nageleverd. Goede service waarvoor dank!
Pluspunten
Nette levering precies volgens bestelling
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen en voor mijn zo af te halen.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Ik had een verzoek over de leverdatum gemaild. Per mail kreeg ik reactie. Echter een andere mail gaf aan dat het uiterlijk op die dag geleverd zou worden. Tevens zou ik bericht van de vervoerder krijgen wanneer en hoelaat ze zouden leveren. 1e mail gaf aan s ochtends vroeg. Er werd echter laat in de middag geleverd. De zending was niet kompleet. Rest pakket werd volgende ochtend geleverd. Een dag later kreeg ik een mail dat het die dag geleverd zou worden... verbeterpunt; communicatie helder houden en rekening houden net klantwensen
Pluspunten
duidelijk verhaal
Pluspunten
Ivm grotere levering telefonische afspraken gemaakt betreft de levering. Zeer flexibel en denken mee met de klant. Top service!
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Snelle levering Adequate reactie op mijn mail Adequate reactie op mijn telefoontje
Pluspunten
goede service, mn via chat, mijn iets te late bestelling is toch nog dezelfde dag verzonden! Fijn!
Dealer in Belgie inverband met verzendkosten versturen direct uit Belgie
Pluspunten
Correcte afhandeling & snelle levering.
Pluspunten
supergoede service en levering en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Doen wat ze schrijven
VerbeterpuntenNee