Pluspunten
Incomplete levering werd snel opgelost
VerbeterpuntenVoor een kleine bestelling zijn 25€ verzendkosten te hoog
Pluspunten
Super goede service en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
gemakkelijke website, goede prijs kwaliteit, snelle en correcte levering!
Levering was dag later dan aangekondigd. Ook had ik geen tacking code.
Pluspunten
Snelle service , duidelijke communicatie over de bestelling en de voortgang tot aflevering, en tot slot bezorging door een leuke jongedame.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijek website Snelle levering Goede klantenservice
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Geweldig dat dit bedrijf alles doet om ook nieuwe klanten die eigenlijk te laat bestellen te helpen zodat de bestelde producten toch mee kunnen met de rest....Nogmaals bedankt.
VerbeterpuntenGeen enkel verbeterpunt.
Pluspunten
Ben geholpen door een aadige jonge vrouw ,was een inbussleutel vergeten te bestellen deze heb ik gratis er bij gekregen
Pluspunten
Goede service ook voor particulieren met een wat kleinere bestelling.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
grote voorraad super geregeld
Pluspunten
Klantvriendelijk, meedenkend, voordelig, maatwerk,
VerbeterpuntenOpsturen is behoorlijk prijzig.
Pluspunten
prima web site, alles duidelijk, direct de totaal prijs, verder snelle levering en al het bestelde werd geleverd, komt ook wel eens anders voor!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik had gebeld en gevraagt of de buizen stevig waren en informatie gevraagt ben totaal niet tevreden klote kwaliteit en ook nog slecht gezaagd de ene is langer dan de ander.
Verbeterpuntenniet liegen beter leren zagen * mischien een cursus hier voor nemen ofzo *
Beste klant, Erg vervelend dat u ontevreden bent! We hebben geprobeerd op diverse manieren met u in contact te komen, maar helaas is dat tot op heden niet gelukt. We herkennen ons niet in uw kritiek, maar horen graag tegen welke problemen u aan loopt. Wellicht kunnen we u alsnog naar tevredenheid verder helpen. Al het zaagwerk gebeurd bij ons overigens geautomatiseerd, juist om eventuele fouten te voorkomen. Daar is, voor zover wij nu na kunnen gaan, niets verkeerd gegaan. We horen daarom graag van u, zodat we een en ander voor u op kunnen lossen! Alvast bedankt! Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
Prijs is prima.
VerbeterpuntenMaar doordat er op lokatie geen of slechts een beperkte voorraad is de leveringstermijn nog te verbeteren
Pluspunten
Perfecte service
VerbeterpuntenLagere verzendkosten bij kleine bestellingen