Pluspunten
Super geholpen met advies per telefoon.
Pluspunten
Duidelijke website met ruime keuze aan materialen. De prijs is redelijk en de bestelling kan altijd vlot opgehaald worden.
Pluspunten
Wat je besteld krijg je, geen millimeter meer of minder, TOP!!!! Middels een appje op de hoogte gebracht worden dat de bestelling klaar staat, TOP!!!! De goedkoopste van Nederland(en ik heb er heel wat bekeken……), TOP!!!!
VerbeterpuntenAlle buiskoppelingen op 1 pagina is denk ik handiger met name met het verder winkelen...... Verder vooral zo door blijven gaan!!!
Pluspunten
Zakelijk correct
Pluspunten
Goede producten tegen zeer scherpe prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenEnkele koppelingen per internetpagina in beeld. Niet mogelijk om alle producten op 1 pagina te bekijken. Betere specificities / foto's van (speciale) koppelingen.
Pluspunten
Snelle service, ik had een foute diameter buis ontvangen. Dit werd direct opgepakt. Daags erop had ik de correcte diameter en mocht de foute zending houden voor mijn nieuwe project. Helemaal top
Pluspunten
snelle levering voor een goede prijs en je wordt op de hoogte gehouden van de levering
Pluspunten
Website is zeer duidelijk.
Pluspunten
ook telefonisch bereikbaar
Pluspunten
Nalevering dag erna verholpen.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit en correcte en vriendelijke levering
Vandaag besteld, morgen in huis wordt in meerdere gevallen niet gehaald. Is niet zo'n probleem, maar haal het dan van de site.
Pluspunten
Snel en correct geholpen. Bestelling was keurig verpakt.
Pluspunten
Snelle levering , goede kwaliteit en het wordt op maat die je bestel gezaagd . super
VerbeterpuntenGeen idee , het is goed zo.
Pluspunten
Heb 3x besteld, zowel bezorging als afhalen verliep altijd als afgesproken
Pluspunten
goede website en snelle levering