Pluspunten
- groot en volledig assortiment zodat ik niet bij verschillende leveranciers de verschillende onderdelen hoeft te bestellen, met de kans dat het niet bij elkaar past. Ideaal alles bij dezelfde leverancier op voorraad - ligt snel gereed om (voor mij redelijk dicht in de buurt) af te halen - erg duidelijke website met goede afbeeldingen en/of fimpje van de koppelingen inclusief de juiste maatvoering van de producten - goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling - fatsoenlijke prijzen
Verbeterpuntenik heb in de afgelopen periode meerdere bestellingen gedaan tot volle tevredenheid. Echter bij 1 bestelling bleek dat de buizen allemaal ca. 2 mm. korter gezaagd waren dan opgegeven. Voor mij niet zo dramatisch want ik kon alsnog mijn project maken zonder dat ik in de problemen kwam. Maar waarschijnlijk heeft degene die zaagt de buis aan de verkeerde kant van de zaag gelegd waardoor er geen rekening is gehouden met de dikte van het zaagblad dat je dan kwijt bent. Een beginnersfout dat wel even aandacht nodig heeft.
Pluspunten
Ik wist niet zeker of iets wat ik wilde bestellen zou passen op de buizen die ik al had. Binnen een dag kreeg ik via de mail een nette reactie en kon ik mijn bestelling ter plekke even passen op een stukje buis. (Als het niet zou passen zou ik de bestelling ter plekke kunnen annuleren) Mooie spullen voor een veel betere prijs dan de spullen die ik eerst al had gehaald bij een bouwmarkt.
Pluspunten
Goede service, veel kennis!
Pluspunten
28 december voor 510 euro besteld. 29 december contact opgenomen vanwege de levertijd op 1 januari, dat leek mij onjuist. Op de contactpagina zag ik opeens een kortingscode a 10% staan! Dus hier melding van gemaakt. 24 januari (bijna een maand later dus) krijg ik een reactie, helaas voor mij kon dit niet meer doorberekend worden.... Wel voor een later project. Maarja ik heb alles voor mijn nieuwbouwwoning in 1 keer besteld natuurlijk..
Beste Arnaud, Erg vervelend dat u onze dienstverlening niet als positief heeft ervaren. Wij hebben service juist hoog in het vaandel staan! Helaas kunnen wij achteraf geen korting toepassen o.b.v. verlopen acties. Onze geste in een dergelijk geval is om dezelfde korting nogmaals aan te bieden voor een eventuele toekomstige bestelling. De verkeerde afleverdatum heeft in dit geval met het nieuwjaar te maken gehad. Uiteraard is 1 januari geen afleverdatum en had dit 2 januari moeten zijn. Excuses voor het eventuele ongemak! Wij hopen u alsnog in de toekomst van dienst te kunnen zijn. Uiteraard zien we graag dat ook u tevreden bent met onze dienstverlening! Vriendelijke groeten, Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
Complete levering, probleem snel opgelost.
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenMeer details over de koppelingen (afmetingen ed)
Pluspunten
vriendelijke mensen die je te woord staan.
VerbeterpuntenDe buizen mogen wel iets mooier en schoner zijn.
Pluspunten
Lag snel klaar, ondanks de feestdagen
Verbeterpunten.
Pluspunten
snel & duidelijk info
Pluspunten
Prima producten, levering maatwerk en op tijd
VerbeterpuntenHoge verzendkosten
Pluspunten
Goede service. Ik kreeg kosteloos twee klemmen van verschillend formaat en een stuk buis mee om de juiste dikte steigerbuis te kunnen bepalen voordat ik een bestelling plaatste. Na het afhalen van mijn bestelling bleken twee stukken buis te ontbreken. Na een telefoontje werden deze binnen enkele uren netjes thuisbezorgd.
Pluspunten
Snelle levertijd Duidelijke website Behulpzaam bij uitrekenen frame.
Verbeterpuntengeen
Een duidelijke Firmanaam op het pand!
Pluspunten
Excellent items. Highly durable and I have no concerns as to the long-term quality based on the looks of it.
VerbeterpuntenNone, perfect.
Pluspunten
snelle levering en een goede duidelijke en vooral volledige site.
VerbeterpuntenDe verzendkosten komen pas in beeld nadat je een bestelling hebt geplaatst en wilt gaan afrekenen. Persoonlijk had ik graag ergens op de site gezien wat de verzendkosten zijn of is dit ook gekoppeld aan de hoeveelheid van de bestelling? in dit laatste geval kan ik dat begrijpen.