Pluspunten
Handige site, eenvoudig bestellen, snelle lever- en afhaaltijden, bestelde producten perfect verpakt dus ook op te halen met luxe wagen.
VerbeterpuntenGa vooral zo door. Klasse!
Pluspunten
Vriendelijk geholpen.. prijs
VerbeterpuntenGeen oordeel
Pluspunten
modern bestellen via internet, daarna snelle afhandeling via bedrijfshal waar je ook kan ophalen
Pluspunten
- Snel en correct contact via telefoon - Overzichtelijke website inclusief aandachtspunten bij bepaalde koppelstukken e.d. - Onderweg naar bedrijf op de hoogte gebracht van een probleem bij productie (zaagblad afgebroken). Ben toch kunnen doorrijden en ze hebben het ter plaatse nog in de fabriek gaan afhalen (top!)
Verbeterpunten- Geen tot hiertoe
Pluspunten
doen wat ze beloven en snel
Pluspunten
Goede prijs en goede materialen, en men levert wat men aanbied op de website.
VerbeterpuntenMaak eerder duidelijk hoe, of wie de spullen levert, en wat de mogelijkheden zijn. Zodat je bij het bestellen rekening kan houden dat er ook iemand de spullen kan aannemen
Ik vind dat u schandalig veel verzendkosten berekent voor een pakketje dat gewoon met DHL geleverd wordt en ten hoogste € 6,95 kost. Gaat bijna 4x over de top. Als u een beoordelingsformulier maakt moet het ook wel werken, bv 55+ is niet aan te vinken.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze kwaliteit, snelheid/levertijd en betrouwbaarheid! Voor de verzending maken wij gebruik van 2 tarieven: 9,95 euro voor pakketzendingen en 24,95 euro voor lengte-zendingen (wanneer er ook buizen in de bestelling zitten). Vanwege het gewicht en de lengte van veel zendingen zijn deze tarieven doorgaans toereikend (en in werkelijkheid vaak zelfs te laag!). We vinden het vervelend dat u dit anders ervaart en zullen uiteraard altijd onze (verzend)tarieven blijven evalueren! We zien dat u 55+ gewoon heeft kunnen kiezen, dus gelukkig is dat alsnog goed gegaan! Hopelijk heeft u uw project naar wens kunnen afronden! Vriendelijke groeten! Buiskoppelingshop.nl
Pluspunten
Vriendelijke en snelle levering en goedkoop
Pluspunten
Prima overzichtelijke en duidelijke website
VerbeterpuntenNiet aangegeven dat sommige artikelen (tijdelijk) niet voorradig waren.
Pluspunten
Geweldige service in de ochtend besteld en 13.00 afgehaald
VerbeterpuntenKan bijna niet beter.
Pluspunten
levering volgens afspraak.
Verbeterpuntenmateriaal zat vol metaalzaagsel dat zou beter kunnen.
Pluspunten
Heldere website en snelle levering!
Pluspunten
Na 5 uur besteld volgende ochtend kunnen afhalen, heb ik al twee keer gedaan. Order kloppen elke keer. Prijs is gewoon goed. Website zeer overzichtelijk, en makkelijk in gebruik.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
makkelijk bestelproces en levertijd zoals beloofd
Verbeterpuntengeen