Pluspunten
Wel vriendelijk te woord gestaan bij 2e telefonisch contact
VerbeterpuntenWebsite updaten voorraad checken en medewerkers goede informatie laten vertellen
Hoi Hilda, Jammer om te lezen dat je geen goede ervaring hebt bij de aanschaf van het artikel in onze webshop. De informatievoorziening was niet goed bij de beschermhoes en dit is onderhand aangepast. Soms komt het voor dat artikelen uit voorraad raken, maar nog wel online staan. Wij doen ons uiterste best om de collectie zo up-to-date mogelijk te houden. Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Lex
Pluspunten
Snelle levering ,scherpe prijs
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering, prima product!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site Mooi product
VerbeterpuntenMisschien een afleverdatum afspreken bij paketten die groot zijn. Gelukkig kon ik nog bellen naar het transport bedrijf en een andere afspraak maken.
Pluspunten
Het bedrijf nam eerst tel. contact op. Klacht over beschadiging is prima verholpen. Goede aandacht en service.
Hoi K.Kooy, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wij hebben onderhand een lakstift toegestuurd, waarmee je de beschadiging kunt wegwerken. Succes en veel plezier met je bestelling! Groeten, Lex
Pluspunten
Mooie producten en heldere site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie tuinmeubelen tegen voordelige prijzen.
VerbeterpuntenIk zocht me rot naar waar ik kon inloggen op mijn aangemaakte account. Het zou handiger zijn als deze inlogmogelijkheid op de startpagina, rechtsbovenaan kwam te staan, zoals bij de meeste websites. Verder is me niet duidelijk of ik bericht krijg zodra mijn bestelde stoel wordt verzonden, of dat je dan steeds in je account moet kijken. Ik heb geen idee van de levertijd.
Bedankt voor het compliment op onze collectie! Bedankt voor de tip, wij zullen met de accounts aan de slag gaan. Op dit moment zijn onze klanten accounts nog niet volop doorontwikkeld, waardoor dit nu nog niet mogelijk is.
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Tot nu toe geen positieve punten
VerbeterpuntenOmschrijving graag duidelijker we hebben iets besteld staat duidelijk zonnescherm en wat je krijgt zijn een paar metalen stokken krijg dus een koppelstuk. Was niet blij
Wij hadden inderdaad niet duidelijk vermeld dat het enkel om het frame gaat en niet het volledige doek. Wij hebben dit onderhand aangepast om onduidelijkheid voor nieuwe klanten te voorkomen. Soms lopen wij tegen dit soort foutjes aan. Door het snel op te lossen kunnen wij voorkomen dat het vaker gebeurd. Groeten, Lex
Pluspunten
Wij hadden lounge set wat niet voldeed aan onze eisen. We konden hem terug brengen. Uiteindelijk had de verkoper ons een voorstel.om hem om te ruilen met een set wat kwalitatief beter was voor dezelfde prijs. We zijn uiteindelijk tevreden weggegaan. En blij met onze lounge set.
VerbeterpuntenDuidelijker omschrijving van het product op de website. Maar super gehandeld bij terugbrengen.
Pluspunten
Ik ontving na enkele dagen een mail waarin excuses werden gemaakt en ze boden als " troost" 20 euro retour aan. Dat heb ik geaccepteerd en is netjes. Jammer vindt ik dat je daarna meteen mail ontvangt of je je beoordeling wil aanpassen. Voelt toch een beetje als omkoping om eerlijk te zijn.
Verbeterpunten* Afspraken nakomen als je beloofd dezelfde dag contact op te zullen nemen over een leveringsdatum. Dot is niet gebeurd ! * Afspraak nakomen als je aangeeft op de website te zullen leveren tussen de 2-5 dagen. Dat is niet waar en een mooie verkooptruc.
Hoi E Snoek, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het leverproces. Wij hopen dat je tevreden bent met de Bamboo bank en hiervan kunt genieten. Voor het volgende tuinmeubelseizoen werken wij aan een oplossing om klanten extra te informeren over de levering. Jammer dat je de mail met excuses ervaart als omkoping. Voor het ongemak hebben wij een compensatie retour geboekt! Veel plezier met je bestelling deze zomer! Groeten, Lex
Pluspunten
Ze blijven vriendelijk, ondanks de slechte service
VerbeterpuntenZet de kleur bij de stijgerhouten tuintafel! Zorg voor een goede communicatie
Hoi Jan Willem, Jammer om te lezen dat je een mindere beoordeling hebt gegeven. De levering liep inderdaad niet zoals gepland, omdat wij een verkeerde kleur hebben aangegeven op de webshop. Wij hebben dit onderhand aangepast om onduidelijkheden voor de volgende keren te voorkomen :-) Soms wil er eens wat fout gaan in een bestelling, maar vriendelijk blijven is daarin erg belangrijk voor ons!!
Pluspunten
Restitutie van niet geleverde bestelling snel ontvangen.
VerbeterpuntenIk kreeg na bijna een week na bestelling een mail waarin stond dat er niet geleverd kon worden. Klantenservice telefonisch onbereikbaar.
Soms komt het voor dat artikelen besteld worden en achteraf uit voorraad blijken. Wij proberen dit altijd zo snel mogelijk te melden middels een email. In dit geval is dit niet gebeurd en hiervoor onze excuses. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Lex
Pluspunten
Ik kan er nog niets over zeggen. Alleen bevestiging vd bestelling gehad. Geen idee of het product goed is en hoe dit bedrijf zich profileert. Ik kan pas een mening geven als ik mijn bank heb ontvangen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd. Prima verpaktF
Pluspunten
Mooi spul
Pluspunten
Mooie site
VerbeterpuntenLange levertijd
Pluspunten
Wij wilden bepaalde Hartman stoelen, die waren alleen daar verkrijgbaar. We werden snel en vriendelijk geholpen. Een paar dagen na de bestelling werden de stoelen geleverd.
Verbeterpuntengeen
Hoi Hetty, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat wij je hebben kunnen helpen bij de zoektocht naar de juiste stoelen voor in de tuin. Ben je al bekend met onze collectie tuinkussens van Hartman. Hiermee kun je nog meer relaxen in de tuinstoelen. Geniet van de stoelen! Fijne dag, Lex
Pluspunten
Net een ronde tafel besteld. De SVG tuintafel Brussel 120 rond. Het bestellen van de tafel dat was zo gebeurd. Als het leveren net zo vlug gaat als bestellen is het top!!! Afwachten nu..
VerbeterpuntenAls de spullen geleverd zijn dan kun je beter om een oordeel vragen. Verders is de site TOP!!!
Pluspunten
Goed,snel en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering van produkt. Goede montagebeschrijving