Pluspunten
Makkelijk te vinden wat je zoekt !!! En om heel veel mooie ideeën op te doen !!
VerbeterpuntenIk kan daar geen antwoord op verzinnen !!
Naast onze collectie tuinmeubelen, kun je natuurlijk veel inspiratie op doen in onze webwinkel. Voor vragen of extra informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Lex
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenSite onduidelijk
Pluspunten
Overzichtelijk, makkelijk, artikelen worden mooi en goed getoond.
VerbeterpuntenMeteen vermelden wat de levertijd is ipv in de bevestigingsmail.
Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij vermelden altijd op onze product pagina's wat de levertijd is van de artikelen. Hiermee heb je een goede indicatie wanneer het geleverd gaat worden
Pluspunten
snelle bestelling en gelijk bevestiging gekregen.ook kleur en vorm waren makkelijk te kiezen nu wachten tot t geleverd wordt.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Bedankt voor je leuke bericht. Veel plezier met je bestelling!
Pluspunten
een zeer fijne en makkelijke site. overzichtelijk en duidelijk.
Pluspunten
Erg overzichtelijk site en dus makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenVoor mij is het duidelijk dus geen tips
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het aangeboden assortiment. Wij proberen ons assortiment altijd uit te breiden met leuke artikelen.
Pluspunten
makkelijk te bestellen
Verbeterpuntenhelder, heel duidelijk
Niets meer aan toe te voegen. Fijne dag, Lex
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen. Alles verloopt tot nu oerfect
Dat horen wij graag :-)
Pluspunten
Ik hoor en heb ook gezien van mijn omgeving allemaal positieve dingen vandaar dat ik ook hier heb besteld heb ..zeer tevreden zijn mijn vriendenven ik weet wel zeker dat ik ook zeerctevreden zal zijn
Hoi Yeliz, Klinkt goed, bedankt voor het compliment! Geniet van je bestelling deze zomer Fijne dag gewenst, Lex
Pluspunten
hele snel en goede service
Bedankt :-)
Pluspunten
Snelle levering mooi materiaal.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Eenvoudige website en scherpe prijzen.
Pluspunten
super snelle levering, er stond 1 tot 2 weken levertijd maar had het dezelfde week al in huis
Pluspunten
voldoende artikelen en geen verzendkosten
Pluspunten
Makkelijkste bestellen, goede uitleg over het artikel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijs, geen verzendkosten, snelle levering.
VerbeterpuntenZou tussen 8:15 en 11:15 geleverd worden. Om 12:00 was er nog niets. Bij navraag kon het later geleverd worden.
Berekeningswijze en totaalbedrag van bestelling van 2 items op #35066606350 klopte niet. Was ook niet meer aan te passen. Gelieve alsnog te annuleren. Heb intussen via andere bestelling #35066606351 slechts een product gekocht, waarbij er omwille van het lagere bedrag dan wel transportkosten gerekend werden
Pluspunten
klantvriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Snelle reactie.
VerbeterpuntenVoorraad beheer beter maken. 4 zaken besteld zou op voorraad zijn. Echter na 1 dag niet meer leverbaar. Geld wel snek terug gehad maar de teleurstelling was er ook. Jammer.
Pluspunten
Veel keuze in meubelen, makkelijk bestellen, duidelijke omschrijving
VerbeterpuntenVoor nog geen
Telefo zich onbereikbaar
De stoel die wij besteld hadden, was volgens bol.com gewoon leverbaar. 3 dagen later krijgen we echter een mail dat de bestelde stoel pas half juli (dat is nog 2 maanden!!!) leverbaar is...
Pluspunten
duidelijke foto's, veel keuzemogelijkheid
Verbeterpuntengeen