Pluspunten
snelle informatie
De bezorging is echt waardeloos. Nu zo’n twee weken later en nog steeds niets binnen.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering en uitstekende klachtbehandeling
Pluspunten
Pluspunten
Heeft een groot en bruikbaar assortiment.
VerbeterpuntenEen beter zoekfilter
Positive
They reply to my inquiry email and promised to refund my credit card.
SuggestionsI ordered set of garden furniture and got out-responder with order confirmation. Five days after the order, after my email inquiry about the shipment status, I got information that they didn't have this set in the warehouse and they needed to cancel the order. Hopefully, the money would be returned as they informed me after two business days.
Pluspunten
fijn om ook telefonisch contact te kunnen krijgen i.v.b. met vragen
Pluspunten
Duidelijke website met veel keuze/aanbod
VerbeterpuntenLevering duurt lang, maandag besteld, vrijdag (nu) nog niet in huis.
Pluspunten
Duidelijke website Vriendelijke service
Pluspunten
Goed geholpen met mijn vragen vooraf en achteraf hebben ze mij geholpen met het oplossen van de schade aan mijn stoel. Bedank daarvoor.
Pluspunten
Klantenservice heeft mij erg goed geholpen.
Pluspunten
Vriendelijke en vlotte service met een snelle levering. Top!
Pluspunten
Zeer prettige ervaring met de klantenservice gehad en ik had zelf een beschermhoes besteld, dus niet zo een groot product, maar netjes op tijd thuis ontvangen.
Pluspunten
scherpe prijs/duidelijke afbeeldingen/snelle aflevering/goed en duidelijke tracking+aflevergegevens/goed verpakt en makkelijk uitpakken zonder veel restmateriaal.
Verbeterpuntennog meer keuze :) ?
Pluspunten
De tuinmeubel houdt zich na een jaar nog steeds goed Zit lekker Service is goed Bezorging ging helemaal volgens afspraak
VerbeterpuntenSommige internetzaken zijn goedkoper, breng je dit zelf aan dat wordt de prijs aangepast.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak. Heerlijke tuinstoelen, keurig verpakt!
Pluspunten
VerbeterpuntenHet product mag beter omschreven zijn. Het afdekzeil voor tuinmeubelen had nog een extra naad lopen wat nefast is voor de waterdichtheid. Dit bleek niet uit de foto's of omschrijving.
Pluspunten
Snelle levering, goede klantvriendelijke service, top!
Pluspunten
snelle levering en alles correct