Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenNiet geleverd binnen de beloofde termijn - maar dit werd vlot gecomuniceerd
Pluspunten
Niet positief
VerbeterpuntenGraag duidelijk op de site aangeven dat de retour kosten altijd 30 euro zijn....Belachelijk hoog!
Dank voor de reactie en vervelend om te horen dat je dit als negatief hebt ervaren. Om onze prijzen scherp te houden leveren wij al onze loungesets gratis af, maar moeten wij helaas wel kosten in rekening brengen wanneer het product doordat het niet in de smaak valt retour gezonden wordt. Wanneer er iets mis is met het product dan nemen wij deze kosten uiteraard wel voor onze rekening. Wij rekenen de kosten van onze transporteur één op één door en maken hier verder dus geen winst op. Hopelijk verduidelijken wij hiermee de situatie en zullen de feedback ook zeker hier intern mee nemen. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
Prachtige hardhouten stoelen, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering alles verliep op rolletjes
Pluspunten
Alles keurig afgeleverd
Pluspunten
Snelle en nette levering.
Pluspunten
Zeer goede service: vlotte informatie-uitwisseling en snelle professionele levering.
VerbeterpuntenVoorlopig geen
Pluspunten
Keurig verzorgd
Pluspunten
Ik heb de Loungebank - Allibert - California (de tweezitter) besteld op een zondag. Zou 5 tot 6 werkdagen duren maar dinsdag was die al bezorgd! Redelijk makkelijk in elkaar te zetten en heb er nu veel plezeier van. Past goed op mijn balkon.
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
zeer goede servies
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede en bereikbare service. Snelle levering met helpende medewerker.
VerbeterpuntenKlantenkorting, via nieuwsbrief.
Pluspunten
snelle levering, niet te duur. spullen zien er goed uit.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle en correcte uitvoering van de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenRuimer assortiment.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit planten
Pluspunten
Goede kwaliteit van artikelen. Mooie site en veel keuze
VerbeterpuntenIk miste de tip hoe de tafel te behandelen en beschermen
Pluspunten
De bestelling keurig afgeleverd
Pluspunten
Snelle levering, goedkoper dan elders
Pluspunten
Snelle, correcte levering
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd
Verbeterpunten?