Verbeterpunten?
Pluspunten
goede hulp bij bestellen. snelle levering
Pluspunten
Kwalitatief goede artikelen. Heb een parasol, een tuinstoel en een stoelkussen besteld, allemaal prima in orde en netjes verpakt.
VerbeterpuntenIk ontving een bericht over de levering van de stoel en het kussen, de parasol werd zonder bericht vooraf geleverd. Gelukkig was er op dat moment iemand thuis. Misschien iets misgegaan met de mail?
Pluspunten
Komen hun afspraken na.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Prima geregeld.
De bezorging was waardeloos. Ten eerste kwam de bezorger op een andere dag dan afgesproken. Vervolgens verkondigde hij onmiddellijk dat hij de tuinbank niet verder dan de voordeur ging brengen. Dat ik hem in mijn eentje het huis niet door zou krijgen was niet zijn probleem. Dat hij hem niet in zijn eentje uit de vrachtwagen kon krijgen bleek alleen wel mijn probleem: ik moest hem helpen. Mij ging hij niet helpen. Wat een fijn gesprek. Meld dit even van tevoren?! Dan kan ik vooraf iemand regelen die kan helpen sjouwen.
Bedankt voor de feedback en onze excuses dat de levering zo gelopen is. Wij hebben direct contact opgenomen met ons transportbedrijf en nemen dit tevens mee in onze wekelijkse vergadering om deze situatie te bespreken. Wij proberen dit voor toekomstige gevallen te voorkomen. Daarnaast zijn wij voor volgend seizoen aan het kijken of voorbij de deur levering mogelijk is. Eigenlijk biedt geen enkel transportbedrijf dit standaard aan, maar wij zijn hier wel over in gesprek dus wij nemen deze feedback hier weer in mee. Alsnog veel plezier met de bestelling gewenst. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
duidelijke sit, snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top, snelle levering!!!!
Pluspunten
Snelle levering. Mooie kwaliteit tegen gunstige prijs. Alleen de kunststof klipjes aan de tuinhoes had ik beter verwacht. Ze schieten nu snel vanzelf los. En als dat gebeurt vallen ze gemakkelijk tussen de spleten van de houten terrasvlonder. Ik ben er al één verloren helaas. Al met al een aanrader. Ik zou hier zo weer opnieuw bestellen!
VerbeterpuntenDe hoes voor de tuinset werd apart bezorgd. Dat zal kennelijk handiger zijn. Maar het zou beter zijn als dit vooraf gecommuniceerd word, dan weet je waar je aan toe bent.
Pluspunten
Breed assortiment, goede klantenservice, goede bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Tevreden over het product wat is geleverd .
VerbeterpuntenIk had het fijn gevonden ,als ik had geweten wanneer het product zou worden bezorgt . Gelukkig is het door de buren aangenomen .
Pluspunten
Snelle levering. Keurig geregeld.
Pluspunten
Snelheid levering
Pluspunten
Alles super goed geregeld
Pluspunten
bestelling is goed en een snelle levering
Pluspunten
snelle levering van de bestelling
Verbeterpuntenalle producten die zijn besteld met 1 vervoerder laten komen en niet met verschillende
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenSneller inspelen op ondeugdelijke levering
Pluspunten
VerbeterpuntenLevering tot de voordeur, en de kwaliteit van de tuinstoelen vallen tegen. Ze kraken en schieten snel uit de beveiliging. Had wel bij de productomschrijving mogen staan.
Pluspunten
Keurig verpakt en een snelle bezorging. Door geen goed weer en veel wind hebben we de parasols nog niet kunnen gebruiken, Maar met uitpakken uitgeprobeerd dat was goed. vrg.