Pluspunten
Zeer snel geleverd!!!
VerbeterpuntenJammer wel dat de chauffeurs het gewoon voor je deur afleveren. Ik heb als alleenstaande vrouw alles binnen moeten sleuren.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenIk kan er geen noemen. Goed is goed.
Pluspunten
snelle levering niet duur super
Pluspunten
Goede snelle service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlugge levering
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit van de stoelen , van de 4 zijn er2 dat de verstelbaarheid van de stoelen niet meer werkt!!
Dank voor je feedback en wij gaan dit als aandachtspunt mee nemen bij de stoelen en bekijken of dit vaker voorkomt. Daarnaast wordt er contact opgenomen om te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Bij klacht geen korting aanbieden maar gelijk omruilen!
Dank voor de feedback en wij nemen dit mee in onze wekelijkse vergadering. Over het algemeen bieden wij hier meerdere opties voor aan en merken dat mensen dit meestal als prettig ervaren. Wanneer een meubel een kleine schade heeft, kan dit soms met een lakstift of een korting opgelost worden, waardoor wij dit ook altijd aanbieden. Mocht dit niet kunnen dan wordt hij uiteraard omgeruild. Alsnog veel plezier met de order gewenst en dit wordt hier intern opgepakt. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
op vlot/tijd geleverd en keurige chauffeur,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel & Goed service
VerbeterpuntenKwaliteit conform beschrijving
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Duidelijke uitleg. Rustig de tijd gehad om te overleggen en vergelijken van verschillende stoelen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, met vooraf een goed contact wanneer het bezorgt wordt. Zelfs vlak voor de aflevering werd ik nog gebeld dat hij er bijna was.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. Ik werd gebeld of het uitkwam, wanneer de levering kon plaats vinden.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
ik heb alleen positieve punten over tuinmeubelen
Pluspunten
VerbeterpuntenStoelen werden vies afgeleverd en ze zaten niet in dozen zodat er toch lichte beschadiging op zat
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering goed materiaal
Pluspunten
Snelle levering, het product bevalt goed.
Pluspunten
Snelle correcte levering. Tuinset netjes verpakt en in orde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zag er netjes en goed verpakt uit !!!en super snel geleverd
VerbeterpuntenWerd tussen 2 en 5 bezorgd kwam helaas pas om 9 uur misschien fijn als er een telefoontje gegeven was
Pluspunten
snelle levering, vriendelijke bezorger.
Verbeterpuntentafel beter controleren was licht beschadigd, deuken in de kunststof planken.