Pluspunten
Makkelijke website; afhandeling van de order is prima in orde, duidelijke communicatie (bevestiging, info over de levering, contact met de transporteur) en levering conform afspraak.
Pluspunten
Keurig advies ontvangen over beoogde tuinset in Nunspeet. Erg vriendelijke en gastvrije medewerkers ! Levering snel en keurig verpakt, alles top!
VerbeterpuntenTransporteur was een onderaannemer die zelf contact opnam telefonisch voor leverafspraak. Het zou fijn zijn als ik deze partij zelf kon benaderen hiervoor, maar telefoonnummer hiervoor was niet bekend gemaakt na bestelling. Nu moest ik mn telefoon een paar dagen 'bewaken'.
VerbeterpuntenIk zou niet weten
Pluspunten
Snelle service. Op afspraak thuisgebracht/geleverd
Pluspunten
Goede communicatie. Mijn vragen werden prima beantwoord. Helaas werd er een verkeerde tafel gekeverd. Dit werd op een prima manier opgelost!
Pluspunten
ik heb alles gekregen in goede staat en was toppie
Pluspunten
Pluspunten
Prima en correcte service en levering, petje af.
Pluspunten
Mooie website, snelle levering
Pluspunten
Het bestelde keurig netjes op tijd afgeleverd.
Pluspunten
Kwaliteit spullen oke
VerbeterpuntenVerkeerde levering kan gebeuren. Dat oplossen ervan >2 weken duurt zonder duidelijke communicatie vind ik ronduit slecht.
Dank voor de duidelijke feedback en wij nemen deze feedback mee voor in de toekomst om te kijken of wij kunnen voorkomen. Wij zullen ook bekijken wat hier nu precies mis is gegaan en dit zo snel mogelijk oplossen. Alsnog veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
heel snel gevonden op internet, goede prijs, goede kwaliteit, en heel snel afgeleverd op de tijden ook wat was afgesproken.
Verbeterpunteneigenlijk helemaal niks.
Pluspunten
Vlotte levering
Verbeterpunten1 tuinstoel beschadigd ontvangen, veel info/telefoontjes nodig voor omwisseling.
Pluspunten
Tevreden over onze nieuwe tuinset. Het ziet er netjes uit. Geen beschadigheden dus prima aankoop. Redelijk snel geleverd.
Pluspunten
Het tuinset is correct afgeleverd.Het was ook netjes verpakt. Ik heb geen opmerkingen. Het is keurig afgehandeld
Pluspunten
Netjes verstuurd en aan verwachting voldaan. Al plezier gehad van de aankoop
Pluspunten
Ik had nog nooit van jullie gehoord of gelezen maar ik heb geen spijt dat ik met jullie in zee ben gegaan als ik weer wat uit uw toko kan gebruiken dan bent U voormij de nummer 1.
Pluspunten
snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGEEN.
Pluspunten
Duidelijke website waar snel de producten te vinden zijn. Heldere omschrijving van de producten. Ruime keus. Eenvoudige manier om te bestellen/betalen. Vlotte levering en keurig telefonisch contact met vervoerder. Zonder problemen een andere leveringsdatum af te spreken. En uiteraard het belangrijkste: kwaliteitsproducten; ruim waar voor je geld! Eenvoudig bijbehorende artikelen te bestellen zoals schoonmaakmiddel voor tuinset en beschermhoes.
VerbeterpuntenLang over nagedacht, geen verbeterpunten gevonden maar ik kan eigenlijk maar 1 tip geven en dat is: ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering en bij het ontbreken van onderdelen werd er direct gereageerd en de ontbrekende onderdelen toegestuurd.
Pluspunten
Prima artikelen voor goede prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
vlotte afhandeling