Pluspunten
Het word redelijk vlot afgeleverdQua
VerbeterpuntenN v t
Pluspunten
VerbeterpuntenOntvangen artikel was beschadigd !
Dank voor de feedback en dat is vervelend om te horen. Wanneer een artikel beschadigd aankomt, zorgen wij er altijd voor dat dit weer netjes opgelost wordt en er een vervangend artikel uw kant op komt. Wij zullen dan ook via de mail contact opnemen om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Goed verpakt, kwalitatieve balkonset. Zit heerlijk en is goed op te bergen in de winter!
Pluspunten
Snelle correcte levering
Verbeterpunten/
Pluspunten
Makkelijk bestellen voor een goede prijs. Reageren vlot op e-mail. Vele betaalmogelijkheden. Snelle levering. Vervoerder belt half uur voor het bezorgen.
VerbeterpuntenVervoerder stuurt sms waneer er wordt geleverd. Je moet zelf bellen als het niet uit komt. Zou het op prijs stellen als de vervoerder belt ipv een smsje te sturen.
Pluspunten
Snelle levering, tuinkussens pasten goed in de beschermhoes. Kussen blijven ook droog in tegenstelling tot andere merken omdat hoes volledig van plastic is en geen stof.
VerbeterpuntenGeen bestellingen en papieren van anderen meesturen, foutje is zo gemaakt natuurlijk we zijn allemaal mensen. Gelukkig snel opgelost.
Pluspunten
VerbeterpuntenPrijs-kwaliteit verhouding mag veel beter
Dank voor je feedback en wij nemen dit mee voor volgend seizoen. Op dit moment proberen wij de producten al zeer scherp in de markt te zetten zodat wij één van de laagste zijn en dit zullen wij ook zeker blijven doen. Alsnog veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
Product netjes geleverd
VerbeterpuntenBij zware aankopen doorgeven dat er maar 1 chauffeur is, ben zelf rugpatient en had het geluk dat op het moment van leveren een buurjongen thuis was om te helpen want de zware tafel moest uit de vrachtwagen worden getild en binnen gebracht worden. Ik had deze nooit zelf kunnen tillen.
VerbeterpuntenSnellere actie bij omruiling
Pluspunten
Goede snelle en correcte levering
Pluspunten
Pluspunten
Dan moet er eerst geleverd worden
VerbeterpuntenEerst leveren en dan KiyOh op je af sturen is geen reclame
Pluspunten
Snelle en adequate afhandeling van bestelling.
VerbeterpuntenOok op maandag leveren
Pluspunten
Goede aanbiedingen. Veel keus.
VerbeterpuntenNadat ik mijn bestelling had verzonden kreeg ik bericht en zou er binnen een aantal dagen contact opgenomen worden om een bezorg afspraak te maken. Vervolgens krijg ik (na paar werkdagen) een sms'je dat ze de volgende dag tussen 12&17 langskomen. Dit vind ik geen "afspraak maken". Ik moest die dag ook gewoon werken en daarom heb ik het nummer maar terug gebeld om een echte afspraak te maken. Denk dat als ik voor €500 aan spullen koop, er wel een belletje vanaf moet kunnen. Zeker omdat jullie dat zelf ook aangeven te zullen doen.
Pluspunten
- materiaal is van goede kwaliteit
Verbeterpunten- stoelen zagen al vuil bij levering - leverfirma had enkel een transpaletje bij dat niet over steenpuin kon rijden zodat alles op de stoep werd geleverd. - er moest iemand thuis zijn voor de levering: er werd gezegd do voormiddag en dan kwam de leverancier pas rond 16u opdagen
Pluspunten
Pluspunten
Was snel geleverd!
Pluspunten
Snelle afhandeling - snel ontvangen -in prima staat.
Pluspunten
Vlot en metjes