Pluspunten
Prima, snel geleverd en prima kwaliteit.
Pluspunten
Goede services en vriendelijke behulpzame klantenservice. Snelle bezorging!
Pluspunten
Echte goed bedrijf, snel en netjes bezorgt .Tuinset ook erg goed super voor deze prijs zeker waard!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk website, veel keuze. Snelle levering en goed verpakt.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenEerste keer geen reactie op email daarna telefonisch correct opgelost.
Pluspunten
Goed,vlot en snel geleverd. Prima!
Pluspunten
Klant vriendelijk, snel, leuke prijzen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Makkelijk, snel, en leuke prijs! Snelle nalevering van onderdeel dat miste!
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site en natuurlijk de Prijs !!!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Wij zijn tevreden over de hele afhandeling van onze bestelling
Pluspunten
Levering snel en goed verzorgd. Betaling via PayPal mogelijk
Pluspunten
Snelle levering! Goede kwaliteit producten!
Pluspunten
Fijne bejegening, medewerking en advies. Enkele ontbrekende onderdelen van tuinset werden binnen een dag alsnog nageleverd, erg nette service!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Het bedrijf heeft een prima website die overzichtelijk navigeert. Veel producten en prettige aanbiedingen. Over de producten wordt op de site ook productinformatie gegeven, zodat de klant weet wat hij koopt. De levering was snel en goed verzorgd. Over de gekochte tuinset ben ik heel tevreden.
Pluspunten
Prima website. goede producten tegen scherpe prijs
VerbeterpuntenEr werd een afspraak voor bezorgen bevestigd, terwijl dat eerder op voorhand overlegd zou worden. Uiteindelijk is de bezorging goed afgeleverd.
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
Pluspunten
Vlotte correcte levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering, niet duur, je krijgt wat je besteld, zoals het op de website beschreven staat.
Pluspunten
De service en klantvriendelijkheid van het bedrijf in Wormerveer zijn twee punten die er bij mij absoluut uitspringen. We hebben vorig jaar een mooie louncheset bij hen gekocht( ook nog eens met een prima korting.....!!,) van het merk 4 SO. Na een poosje viel het me op dat het blad van de salontafel ietwat krom trok. Er werd eerst gekeken of de leverencier, 4SO in dit geval, iets voor ons kon betekeken. Dit liet nogal op zich wachten en toen heeft het bedrijf ons een compleet nieuwe salontafel en blad gegeven. Wat een keurige en vriendelijke behandeling hebben we al die tijd ontvangen.....een dikke pluim ook voor Willem, die onze klacht serieus nam en uiteindelijk hiervoor gezorgd heeft.
VerbeterpuntenVerkoop van onderhoudsmiddelen voor wickermeubelen zou een toevoeging zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Goed product, snelle levering
VerbeterpuntenStoel was smerig en onverpakt bezorgd. Dit mag niet gebeuren en komt niet professioneel over.
Pluspunten
Snelle levering Helder communicatie Producten voldoet aan de beschrijving
Pluspunten
Super..alles netjes op tijd door gegeven erg flexible..super