Pluspunten
bestelling goed geleverd
Pluspunten
Mooie spullen online.
VerbeterpuntenGeen afspraken nakomen, slechte service, geen respons op mail of telefoon, levering weken te laat.
Dank voor de duidelijke en scherpe feedback en wij nemen dit zeer serieus op. Wij hebben hier intern naar gekeken en zien inderdaad dat er een aantal dingen mis zijn gegaan en nogmaals onze excuses hiervoor. Wij nemen deze feedback mee voor in de toekomst om te zorgen dat dit niet nog een keer gebeurt. Alsnog veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
1 verbeterpuntje: Zet in de advertentie hoeveel een stoel kan dragen, als ik geweten had dat de stoel maar 100 kg kan dragen had ik andere stoelen uitgekozen.
Beste Gerry, dank voor je duidelijk feedback en wij gaan dit mee nemen voor in de toekomst. Normaal zetten wij dit niet bij de stoelen omdat bijna ieder meubel op de markt een gewicht van 120 kg kan dragen, net als deze stoel, dit geld ook voor zitplekken op bijvoorbeeld een loungeset. Wij gaan kijken wat wij hier in de toekomst mee kunnen. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
Hele proces van bestellen, aanmaken account, betalen verliep gladjes. Contact met klantenservice over het bezorgen was prettig. Mooie tuinset besteld, snel en netjes afgeleverd. Zeker een aanrader om hier te kopen.
VerbeterpuntenNee, gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Netjes volgens afspraak verzonden en bezorgd, geheel naar wens.
VerbeterpuntenDe gebruiksaanwijzing was voor de 100e keer gekopieerd en niet meer te lezen.
Pluspunten
Snel en corect geleverd en de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooi product. Na lang zoeken bij "echte" winkels dit niet gevonden. Prijs-kwaliteit prima. Tijdige levering.
VerbeterpuntenPas 1 x product besteld. Nu geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Snelle levering, goede service.
Pluspunten
Tevreden over de snelle levering, het persoonlijke contact om het dag/tijdstip van levering af te spreken én de opvolging van gemaakte afspraken. Daarnaast tevreden over het bestelde product, deze voldoet aan de verwachting en heeft een goede prijs-/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Prima service. De afspraken die we elkaar gemaakt hebben zijn ook op tijd uitgevoerd.
Pluspunten
Vlotte afhandeling en bezorging perfect
Pluspunten
Snelle levering, ziet er perfect uit. Beschrijving op de site was prima.
VerbeterpuntenAvond van te voren bellen, dat de bezorging de volgende morgen komt is wel erg kort dag. Mag wel iets eerder, je moet toch iets regelen met je werk.
Pluspunten
Prima gel every, tevreden
Pluspunten
Goede prijzen en supersnelle levering. De bezorgdienst belde eventjes om een duidelijke afspraak te maken. dat is een prima service.
VerbeterpuntenIk zou even niks kunnen bedenken
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle en vlotte levering Mooie kwaliteit Zeker aan te bevelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle nette levering. Goede service na defecte stoel.
Pluspunten
Alles is super strak geregeld. Bravo
VerbeterpuntenGeen verbeteringen. Helemaal tevreden
Pluspunten
Prima tuinset, goed en stevig verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Online bestelproces verloopt soepel.
VerbeterpuntenDe bezorging zou afgestemd worden, dit is niet gebeurd. We kregen s avonds een mail dat de volgende dag tussen bepaalde tijd bezorgd zou worden. Als we niet thuis zouden zijn, dan briefje op de deur (natuurlijk niet, welkom inbrekers!) plakken. Dit kan dus beter.
Pluspunten
Alles prima geregeld, vlotte levering en mooie tuinmeubelen
Pluspunten
bestelling was snel binnen
Verbeterpunteneven controleren hoe de de spullen in de doos zitten. Deksel van de kussenbox was aan de binnenkant op een aantal plekkern ingedeukt
Pluspunten
Ze leverden wat ik besteld had.
VerbeterpuntenBetere communicatie richting klant. Mails kwamen niet aan.
Pluspunten
Snelle levering Het product is wat ik ervan verwacht had, goede omschrijving dus