VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
levering redelijk snel
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Snelle service, fijn dat oude meubels ook worden opgehaald.
Pluspunten
snelle levering' goede informatie wat betreft de levering
Pluspunten
Het Tuinset ziet er fantastisch uit en ben zeer tevreden ook al om de prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke communicatie, super snelle levering en klantvriendelijke bezorgers!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering
Pluspunten
Keurig gebeld door uw medewerker wanneer bankje zou worden bezorgd. 3 dagen na de bestelling stond het al te pronken in onze vernieuwde tuin.
Pluspunten
Slechts eenmaal een aankoop gedaan, dus verder geen ervaring met uw bedrijf. Die ene keer verliep e.e.a. vlot en voldeed het bestelde produkt (parasol) aan de wensen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, goed te bereiken. Bedrijf trakteerde ons op wat lekkers nadat we hadden aangegeven dat de set beschadigd was maar dat wij het niet storend vonden. Kan menig bedrijf nog wat van leren!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe poten van tafel net aan, eerder te kort dan goed, kan hem net aan vast maken, zij kant van de lounge set past ook niet goed, erg lastig om het goed vast te krijgen.
Pluspunten
vlotte levering. Op tijd telefoontje vervoerder.
Pluspunten
Netjes op tijd bezorgd. Goed verpakt.
Pluspunten
tevreden over bestelde artikel.
Verbeterpuntenafspraak maken voor levering!! ik kreeg dag te voor email, met levering op volgende dag. ik moest die dag werken, dus niet thuis. artikel stond voor mijn voordeur.
Pluspunten
perfect bezorgt, snel geleverd en goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke bestelstructuur
Pluspunten
Snelle en prettige service. Ook de bezorging was uitstekend. Chauffeur hielp zelfs de spullen naar binnen dragen.
VerbeterpuntenIk kan er zo geen bedenken.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving van het artikel, goede service.
VerbeterpuntenIets betere communicatie met de klant als artikelen (tijdelijk) niet leverbaar zijn maar wel al betaald door de klant.
Pluspunten
snelle levering en you get what you see
Pluspunten
Goede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima Loungeset, bezorging snel en volgens afspraak
Pluspunten
Goede helpdesk service Goede service van het transport Goede verpakking van de tuinmeubelen