Pluspunten
Internetsite en bestelgemak oké
VerbeterpuntenKlachtenafhandelingsprocedure onduidelijk, elkaar tegensprekende e-mails
Pluspunten
prima aankoop
Pluspunten
Snelle levering. Nemen de oude tuinmeubelen mee.
Pluspunten
Snelle levering, op afspraak
VerbeterpuntenLijkt alsof er ruw is omgegaan met de pakketten. Een stang was wat krom gebogen.
Pluspunten
Duidelijk telefoonschi contact
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Defect aan een artikel. Werd zonder problemen netjes omgeruild.
VerbeterpuntenGeen
neem een andere bezorgdienst voor regio zwolle. Deze figuren doen maar wat en komen afspraken niet na.
Pluspunten
Prettige benadering in de winkel en goede uitleg. De tuinmeubelen werden goed verpakt aangeleverd. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke website
Verbeterpunten-Betere communicatie bij te late of geen levering -excuses aanbieden als er iets misloopt
Pluspunten
De tuinbank is keurig afgeleverd en kon eenvoudig in elkaaer worden gezet. De tuinbank staat te sralen! Groet, K. Smink
Pluspunten
Prijs kwaliteit 10 Snelle levering 10 Service bij probleempjes 10
VerbeterpuntenHet zoet houdertje omdat ik de lounge set elders goedkoper had gezien,. Kreeg ik een doosje met cup cakes, Helaas kon ik er niet van genieten,omdat ik een pinda allergie heb. En vele mensen met mij samen, Een klein plantje of een solar lampje is leuker.
We gaan zorgen voor een andere attentie :-) Niet iets waar we vooraf over hebben nagedacht.. Maar we sturen je iets anders toe waar je zeker iets aan hebt..
Pluspunten
Correct en vlot ;
Pluspunten
Zeer tevreden over het gekochte materiaal en zeker over het tijdstip dat het werd ontvangen bij mij thuis
Pluspunten
Snel geregeld, duidelijke website en geen keuzes maken waarbij je twijfelt. Men doet zaken met een leverancier die geregeld wilde overleggen over de levring, men heeft geregeld kontakt gezocht en liet niets aan het toeval over.
VerbeterpuntenDe vrachtwagen stond vandaag voor de deur, twee dozen werden uitgeladen en of ik even wilde tekenen. Huh? Complete tuinset is besteld, toch? De bemanning van de vrachtwagen heeft Tuinmeubelen of hun eigen bedrijf meteen gebeld en ja hoor, de tuintafel was niet op voorraad! Huh? Niets van gehoord, gelezen... nothing! Slordig, heb getekend voor de 4 stoelen, wachten is nu op de rest.
Geachte heer Beets, vervelend dat dit niet in 1 keer is aangeleverd door onze logistieke partner, dit had wel gemoeten. Wel is het zo dat we bij iedere levering laten tekenen voor ontvangst , zo krijgen we geen onduidelijkheid of er zaken wel of niet zijn aangeleverd. de niet geleverde tafel zal dan ook niet op de pakbon hebben gestaan. We gaan ons beste doen deze zo snel mogelijk na te leveren.
Pluspunten
Het meenemen van de oude tuinstoelen.
Pluspunten
mijn bestelling had ik al een uur in gebruik voor ik bericht kreeg dat het verstuurd was.
Verbeterpuntenniet echt
Pluspunten
vlugge, vlotte levering alles prima verlopen
Verbeterpuntenproberen te vermijden dat er twee leveringen zijn voor 1 bestelling.
Pluspunten
Goed product. Goede prijs. Prima levering
Pluspunten
zeer goede opvolging van de bestelling. stipte levering. goede kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering conform afspraak
VerbeterpuntenHet lezen van de gebruiksvoorwaarden van de enquête kost aanzienlijk meer tijd dan het invullen