Pluspunten
Pluspunten
Snelle service, duidelijk overleg.
VerbeterpuntenLet wel op welke transporteur er uit gezocht wordt. Ik kreeg de dozen onder de koffie aangeleverd. Ik weet het gaat om de inhoud maar als het geheel een cadeau is wordt het iets anders.
Pluspunten
Keurig verpakt geleverd! Goed product!
Pluspunten
Pluspunten
Prima levering, prima artikel
Pluspunten
Zeer vlotte bezorging van een uitstekend product
Pluspunten
De kwaliteit van het geleverde materiaal lijkt me ok....'
VerbeterpuntenEr werd me een verkeerde bestelling geleverd en ik wacht na ruim een week nog steeds op een vervanging....
Pluspunten
veel keus, vlotte levering
Pluspunten
Prima service vanuit het bedrijf. Mooie tuinset voor een goede prijs.
VerbeterpuntenTja, de levering.... die is uitbesteed aan DHL. Mijn set zou tussen 9.00 en 12.00 geleverd worden. Hij kwam om 16.00 uur 's middags.
Pluspunten
Klantgericht, klantvriendelijk en snelle levering. Alles kan in overleg.
VerbeterpuntenGeen. Blijf zo wie jullie zijn.
Op tijd bezorgen
Pluspunten
Super snelle levering!!
Pluspunten
Binnen 2 dagen binnen wat besteld is...en de ligstoelen zijn van goede kwaliteit. Ik zou zo weer iets bestellen
Pluspunten
Enorm assortiment. Redelijke levertijd.
VerbeterpuntenEr waren geen bouten aanwezig om het tafelblad aan het onderstel te kunnen monteren.
Pluspunten
Breed assortiment
VerbeterpuntenCommunicatie met klant over het versturen van het product: Kreeg een heel eigenaardig waarschijnlijk intern mailtje in het Engels Over het versturen naar DHL .
ik kan geen contact krijgen met u.gmaild, gebeld en ingesproken, gisteren en vandaag weer!! op 14 mei jl 6 tuinstoelen besteld, waren niet leverbaar nog en vervolgens NIETS meer van gehoord. DIT KAN BETER!!!
Dank voor de scherpe feedback en vervelend om te horen dat je ons de afgelopen twee dagen niet te pakken hebt gekregen. Ik weet even niet wat hier mis is gegaan, maar momenteel zou je ons in ieder geval gewoon weer moeten kunnen bereiken. Wij gaan hier intern nakijken hoe dit kan om te zorgen dat dit in de toekomst niet nog een keer mis gaat. Wij zullen tevens via de mail vandaag nog contact met u opnemen. Een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
Het product is zelfs eerder bezorgd
Pluspunten
Aantrekkelijk sortiment en levering op tijd
VerbeterpuntenAflevering van meubelen kan beter. Bij ons is aan een kind gevraagd of een pallet met alle dozen op de oprit mocht worden neergezet!!! We hebben zelfs vervolgens alle colli materialen en pallet naar de milieustraat moeten brengen :-( Geef bij tafels aan hoog ze zijn. We hebben nu een iets te hoge tafel t.o.v. De stoelen.
Pluspunten
Netjes op de afgesproken tijd afgeleverd. Er miste een paar beugels, maar die worden nagestuurd
Pluspunten
Duidelijke website, accurate bezorging
Pluspunten
Overzichtelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de bestelling werd vlot geleverd. Fijn dat je via afterpay kunt betalen.