Pluspunten
Order keurig op tijd geleverd. Product komt overeen met afbeelding. Product van goede kwaliteit
Pluspunten
snelle levering en keurig ingepakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurige levering en op de hoogte houden van het leveren van de tuinset
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Snelle service en goede bezorging
Pluspunten
Service en zeer goede leverafspraken Prijs is zeer goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Helaas nog niks ontvangen !!!!!
VerbeterpuntenSneller leveren.
Wat vervelend om te horen dat u de levering als niet goed heeft ervaren en onze excuses hiervoor. Op 15 Mei is er voor de eerste keer contact met u opgenomen voor de aanlevering. er is toen ingesproken op uw voicemail, maar hierop hebben we geen reactie mogen ontvangen. afgelopen week is er nogmaals contact gezocht maar kregen we wederom geen gehoor. Vandaag zal opnieuw tussen 12.00 en 15.00 contact met u worden gezocht voor de aflevering en kunnen we u hopelijk snel uw tuinset aanleveren. Alsnog veel plezier met de tuinset gewenst. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
Zoals het ook hoort: het juiste product, snel bezorgd.
Pluspunten
Pluspunten
supersnelle afhandeling en snelle bezorgservice!!
Pluspunten
Snel geleverd, prima kwaliteit.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Bedankt Hebben vandaag de bestelling ontvangen . Netjes verpakt en geleverd in de achtertuin. Nogmaals Hartelijk Dank
Pluspunten
Bestelling snel afgehandeld. Kon zelf bepalen wanneer het werd afgeleverd. Prima,
Pluspunten
Na bestelling en betaling wordt je goed en duidelijk geïnformeerd hoe het verder zal gaan en wat je kan verwachten. Het bedrijf houdt zich hieraan, je wordt netjes opgebeld door leverancier die vraagt wanneer het jou uit komt dat de bestelling geleverd wordt.
VerbeterpuntenHet zou nog mooier zijn als het sneller kon b.v. maximaal twee dagen na bestelling heb jij je meubel binnen. Nu heeft het bij mij 3,5 dagen geduurd.
Pluspunten
Snelle levering, prima service. Levert op een tijd die je zelf wilt mocht her niet lukken
Pluspunten
vriendelijk aan de telefoon. Doen wat ze beloven. De tuinmeubelen zien er prachtig uit.
VerbeterpuntenBezorging door bezorgdienst niet helemaal op orde. Als er onverhoopt door omstandigheden niet of later kan worden geleverd zou een telefoontje wel op zijn plaats zijn.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Super snel geleverd!
Pluspunten
bedrijf Tuinmeubelen prima, alles keurig geregeld aanbeveling ja/nee
VerbeterpuntenTransport zeer slecht, geen bericht en wel een groot pak bij de buren afleveren, terwijl er toegezegd is dat er een afspraak voor levering gemaakt zou worden. Dus niet te vertrouwen.
Dank voor je reactie en wij gaan dit mee nemen voor in de toekomst. Normaal wordt er inderdaad contact opgenomen over de levering met een leveringsdag, wij gaan hier intern bekijken wat er mis is gegaan en willen in ieder geval onze excuses aanbieden voor het ongemak. Alsnog veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Tuinmeubelen.nl
Pluspunten
Telefonische contact verliep prima en correct! Afspraak en tijdstip van levering is ook allemaal nagekomen.
VerbeterpuntenHad opgegeven bij bestelling het oude tuinset mee te nemen. Bij aflevering van het nieuwe tuinset bleek daar niets van bekend te zijn! Maar de chauffeur nam het toch mee!
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie