Pluspunten
Duidelijk over de levertijd en prijs producten Groot assortiment
VerbeterpuntenAfspraken die de vervoerder maakt nakomen Ze zeggen tussen 13 en 16 uur. Dus neem je vrij, zijn ze er al iets na 12 en kan je bij de buren je stoelen ophalen
Pluspunten
Binnen 2 dagen was de bestelling afgeleverd. Keurig achter in de tuin geplaatst, want ik was er zelf niet. De stoelen zien er goed uit, waren netjes verpakt en ik ga ze dit weekend in het zonnetje uitproberen. Goede service, geen klachten
Pluspunten
Keurig netjes op tijd afgeleverd!
VerbeterpuntenIk was tevreden
Pluspunten
Bestelling is naar tevredenheid afgerond.
Pluspunten
Je wordt goed geholpen
Verbeterpuntenwebsite / marktplaats eerder actualiseren
Pluspunten
Snelle levering goed produkt .
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Pluspunten
Correcte afhandeling
Pluspunten
snel en mooie meubels!
Pluspunten
snelle goede service
Pluspunten
Na de bestelling geplaatst te hebben is alles van begin tot eind goed geregeld .. Super..
Pluspunten
Goede communicatie, goede stoelen en op tijd geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Klantenservice!! De vervoerder had niet begrepen dat de oude meubels mee retour moesten. Klantenservice gebeld, vriendelijk te woord gestaan en er werd meteen naar een oplossing gezocht. De maandag daarop een mailtje van uw bedrijf en vandaag een telefoontje van de vervoerder: hij komt morgen de oude meubels halen. Ook een pluspunt voor de vervoerder , een foutje in de communicatie is gauw gemaakt en als het dan goed wordt opgelost = iedereen tevreden! Deze dame komt binnenkort nar een tuintafel kijken! (en kopen)
VerbeterpuntenNee, houden zo.
Pluspunten
Uit grote keuze heb ik een relatief goedkoop produkt gekocht, en dat werd zeer snel geleverd. Ben mijn auto kwijt, maar de levering kostte zo weinig geld, tijd en inspanning dat ik die niet gemist heb hierbij.
Pluspunten
Pluspunten
De snelle hulp bij een defect aan spullen. Goede service
Pluspunten
prima contact en snel geleverd. over de tuinstoelen kunnen we na een week nog niet veel zeggen,maar die zien er mooi en degelijk uit. dus zeer tevreden .....joop galis
Pluspunten
Snelle levering alles naar tevredenheid
Pluspunten
Handig om te bestellen en snel geleverd! Heb ook exact gekregen wat ik dacht te bestellen van op de foto.
Pluspunten
Duidelijke website. Snelle levering. Goede kwaliteit
Pluspunten
Heldere website Uitgebreide omschrijving van het product Makkelijke bestelprocedure Snelle levering
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Snelle levering Correcte afwerking
Verbeterpunten--
Pluspunten
Al eerder hier besteld en na per mail contact te hebben gehad werd deze meteen beantwoord en advies gegeven. Ook het bestelde werd netjes, na eerst vooraf een melding van de chauffeur, afgeleverd op afspraak.