Pluspunten
Snelle bezorging
Een gebruiksaanwijzing bij het product afleveren.
Pluspunten
Aĺles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering na melding op het evaluatieformulier dat artikel niet voorradig was. Goede en snelle opvolging.
Verbeterpuntengeen
Geachte heer Claus, Het spijt ons te constateren dat u de bestelling niet op tijd heeft ontvangen. Vanwege een voorraadverschil stond dit artikel wel online maar was niet meer in ons magazijn te vinden. We hebben hierop direct actie ondernomen en het artikel toch voor u weten te verkrijgen zodat we het alsnog op korte termijn konden aanleveren. Aanlevering staat nu voor vandaag 19 januari ingepland. We hopen dat u alsnog tevreden bent met uw bestelling.
Pluspunten
Ze zijn super!!! Prima geleverd en op afgesproken tijd!!
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
snelle terugkoppeling en betaling na invullen slechte beoordeling
Verbeterpunten- communicatie levering: eerst melden dat product afgeleverd wordt op dag bij buren, dan daarna vertellen dat niemand thuis was (buren waren er wel), dan melden levering na kerstvakantie verschoven ivm drukte, daarna e-mail "product niet aanwezig" je krijgt geld snel terug. En nu wacht ik nog steeds op mijn geld... - Geld ontvangen na deze recentie plaatsing, na uitleg, oordeel aangepast.
Geachte heer Luttikhuis, Uw verbeterpunt is terecht.Uw tafel is direct de volgende dag gereed gezet en dinsdag aangeleverd, maar u was niet thuis ( de afspraak om bij de buren af te leveren is waarschijnlijk bij de chauffeur niet bekend geweest) Omdat hiertussen de kerstdagen en een weekend zitten is pas op 29 januari opnieuw getracht aan te leveren, maar kwam men er achter dat het de verkeerde tafel betrof en dat de bestelde tafel niet meer voorradig is. Er is toen contact opgenomen met u en is afgesproken dat we u het betaalde bedrag zouden crediteren. Hiervoor hebben we normaliter een retourmelding nodig, maar omdat het artikel niet verzonden is ontstond deze vertraging. de refund is inmiddels uitgevoerd. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Snel gereageerd juiste info snelle service
Pluspunten
Pluspunten
snelle verzending en ontvangst, prima begeleiding vaan product per email, voordelig
Pluspunten
- snelle orderbevestiging - direct daarna de factuur met betalingsbevestiging - levering volgens afspraak binnen 3 werkdagen - levering binnen 2 uur (!) na melding dat de verzending aan DHL was overgedragen
Verbeterpunten- het is vrijwel onmogelijk dat de transporteur binnen 2 uur na overdracht de bestelling aan de deur kan leveren. Er is dus al eerder aan de transporteur geleverd en dit had dus ook al eerder aan mij (de klant) gemeld kunnen worden.
Pluspunten
Mijn dochter had een statafel van de buren geleend en deze is kapot gevallen. Dus moest er een nieuwe komen. Besteld bij Tuinmeubelen.nl. Het was mijn eerste bestelling en omdat ze het voor mij vervelend vonden dat ik een nieuwe tafel moest kopen kreeg ik een leuke korting. Geweldig toch. De tafel snel en netjes afgeleverd. Zeker een aanrader deze winkel.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Supersnelle en zorgvuldige levering
Pluspunten
tuinhoes voldoet prima. snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid en correctheid
VerbeterpuntenN.v.t.
VerbeterpuntenGeen