Pluspunten
Correcte en snelle levering, ook naar België. Een goede prijs.
VerbeterpuntenMisschien het assortiment nog wat uitbreiden ? Een winkel in België.
Pluspunten
Goed advies gegeven.
Pluspunten
zelf beslissen wanneer bezorging netjes verpakt levert wat gekocht wordt
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenRetourneren moet ook gratis zijn. Voor een artikel wat 12 euro kost, moest ik over de 6 euro betalen om het terug te sturen, 7,45 als ik het zou verzekeren. Reactie op uw reactie: de dikte van de tas maakten het niet mogelijk om alle kussens erin te krijgen. Ik heb het per briefpost teruggestuurd, vandaar 6,25 porto kosten. Toch jammer.
Jammer te lezen dat u ontevreden bent over de retourkosten. We denken dat we de procedure en kosten van eventuele retourzendingen duidelijk vermeld hebben op onze webshop. U heeft de kussentas retour gestuurd omdat deze niet groot genoeg was terwijl de afmetingen ook duidelijk vermeld staan bij het product. Het verzenden van deze kussentas met briefpost was ook een goedkopere oplossing geweest.
Pluspunten
Snelle levering en een belletje , wanneer het gelegen komt om afte leveren
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Stevig constructie Snelle levering. Duidelijke gebruiksaanwijzing.
VerbeterpuntenEr misten wat boorgaten.
Pluspunten
Snelle levering. Prima dat tevoren telefonische afspraak wordt gemaakt wanneer levering zal plaatsvinden.
Pluspunten
Zeer tevreden. Bestelde artikelen werden op tijd geleverd en vooraf werd ik hierover telefonisch geïnformeerd.
Pluspunten
Goede site. Goede informatie, makkelijk een keuze kunnen maken. Betaalbare, concurerende prijzen.
VerbeterpuntenVervoerder/transporteur heeft niets van zich laten horen, aflevering in die zin onverwacht en ook later dan de 2 á 3 dagen die was voorgespiegeld.
Pluspunten
Snelle levering. Correcte medewerker aan telefoon over levering.
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntenmoest erg lang wachten op mijn bestelling, na 1 x bellen zou het artikel de volgende dag afgelevert worden, niet dus,. Weer bellen uiteindelijk werd het 3 dagen later afgelevert. ben er klaar mee :(
Bedankt voor je feedback. Wij proberen altijd onze service te verbeteren en daar kunnen wij je feedback goed voor gebruiken. Uw bestelling heeft inderdaad vertraging ondervonden. Wij werken voor de levering van onze producten met externe vervoerders. Helaas is uw pakket in het verzendtraject van de vervoerder blijven hangen waardoor het product inderdaad later dan gepland is geleverd. Dit vinden wij uiteraard erg vervelend voor u. Wij gebruiken uw feedback dan ook om onze vervoerder aan te spreken op de vertraagde levering zodat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Wij hopen echter dat je wel plezier aan het product beleeft.
Pluspunten
Snel ontvangen en netjes afgeleverd
Pluspunten
prima geregeld allemaal
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
*goede service. *goede prijs/kwaliteit verhouding. *snelle bezorging.
Verbeterpunten* geen verbeterpunten te melden.
Pluspunten
Wij hebben een meubelhoes voor onze tuinset besteld. De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Goede service.
Pluspunten
Vlot en goed behandeld per email. Produkt was niet in orde. Direct geregeld dat oude produkt opgehaald en nieuw produkt geleverd werd.
VerbeterpuntenProdukt was niet in orde. Doos was open geweest. In toekomst opengemaakte artikelen nakijken voor verzending.
Pluspunten
Snel en goed afgeleverd
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Een vraag n.a.v. een bestelprobleem werd direct en snel opgepakt
Pluspunten
Duidelijke site Snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten vrij hoog, dit artikel had misschien door de brievenbus gepast.