Levering duurde wat lang, mar was gebruikelijk voor dit soort lenzen werd gezegd.
Lenzenvloeistof correct ontvangen.
Goed verpakt, en snel geleverd. Tegen een goede prijs.
Bezorging kan beter in dit geval. 1 tube en 2 platte doosjes passen ook in plat doosje of enveloppe en kan dan in de brievenbus.
Beste meneer Hovers, Bedankt voor uw feedback. Wij doen ons best om zoveel mogelijk in een brievenbusdoosje te steken. Maar helaas pasten uw bestelde producten niet in een brievenbusdoosje. Wegens veiligheidsredenen halen we het niet uit de doosjes. Onze excuses voor het ongemak alvast. Met vriendelijke groet, Camille Eyelens
Super goed gergeld, Post.nl is mijn pakketje kwijt geraakt en Eyelens heeft alles zsm netjes opgelost en nieuw pakket gestuurd.
De lenzen zijn goed. De prijs is lager dan bij de meeste online aanbieders.
Ik heb nog steeds geen druppels en ook niet mijn geld terug !!
Beste Marja, Ik zie in ons systeem dat enkele dagen voordien uw bestelling terugbetaald is geweest, zoals u gevraagd heeft. Dit heeft enkele dagen nodig voor het op de rekening komt te staan. Wij kijken er naar uit om u terug opnieuw te verwelkomen op onze webshop alvast. Met vriendelijke groeten Camille Eyelens
Tevreden
Snel en makkelijk
Ik heb mijn pakje correct ontvangen en de inhoud was wat ik verwachtte. Aanrader.
Snel en efficiënt
Scherpe prijs voor Avizor lens systeem. Snelle verzending.
Snelle levering, niet duur
Klantenservice is er na overname niet op voor uit gegaan. Vraag om setje proeflenzen ivm aanpassing sterkte wordt zelfs hoofdprijs verzendkosten gevraagd aan klanten die al voor duidenden euro's besteld hebben in afgelopen jaren! Vaste klanten lijken niet belangrijk genoeg om te behouden? Dame in kwestie was erg bijdehand en niet erg behulpzaam. Op basis van overname/verandering raad ik dit niet aan. Op basis van prijzen zijn ze wel aantrekkelijk dus daar wel aanrader.
Beste Bedankt voor uw beoordeling. Onze oprechte excuses dat je het zo hebt ervaren, dat is zeker niet onze bedoeling. We hebben via mail contact gehad om de lenzen op te sturen op onze kosten maar helaas wou u hier niet op in gaan. Hopelijk kunnen wij u nog van dienst zijn in de toekomst. Nog een prettige dag verder. Met vriendelijke groeten, Florien
snelle levering!
1ste keer dat ik via Eyelens mijn lenzen heb besteld en ik zal dit blijven doen. Heel gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. En dit alles tegen een goede prijs. Thanks.
Nadat bleek dat mijn lenzen later geleverd konden worden dan gepland, werd er werkelijk alles aan gedaan om me uit de brand te helpen. Super!
Heb mijn bestelling nog niet binnen. Besteld en betaald op 6 januari j.l. Kan u mij vertellen wanneer mijn bestelde lenzen geleverd worden?
Dag meneer de Boer Bedankt voor uw recensie. Gelukkig heeft u uw lenzen uiteindelijk ontvangen. Met vriendelijke groeten, Eyelens
Handige site, zoeken en bestellen is eenvoudig. Goed assortiment en snelle levering.
Helemaal tevreden
Ontving mijn bestelling pas na een week. Nu zijn mijn verwachtingen wellicht wat hoog in een wereld waar 'vandaag besteld, morgen in huis' de norm lijkt geworden, maar een indicatie in de mail met de verwachte bezorgdatum had er wel vanaf gekund.
Kan altijd snel bestellen, komt redelijk snel binnen. Klachten worden snel opgepakt en naar tevredenheid afgerond.
Vond wel dat het erg lang duurde voordat ik het werkelijk in huis had. Anderhalve week… wel wat lang. Maar goed dat ik het op tijd besteld had. Volgende keer hoop ik op een snellere levering.
Mijn bestelling binnen één dag prima ontvangen