Uitstekende service, snel geleverd!
Correct en snelle levering
Makkelijk te bestellen, snelle correcte levering
Recent contactlenzen vloeistof besteld via Eyelens. Keurig verpakt, vlot geleverd en prijs o.k. Eigenlijk gewoon probleemloos.
alleen de website kan beter
Efficiënte en snelle afhandeling
snelle service en goede lenzen
heel snel geleverd
Fijne overzichtelijke site. De bestelling was snel binnen en netjes verpakt.
Al zeker 10 jaar top geregeld
Prima product. Betrouwbare online bestelling.
Bestelling is vlot en ben erg tevreden
Niet binnen 24 uur geleverd. En wacht nog op een reactie per mail over opheldering.
Beste Mike Knipscheer, De reden dat uw bestelling de volgende dag is verzonden is dat de kleine verpakking van de Air Optix HydraGlyde even uitverkocht was. Op de website staat dan ook vermeld "Alle bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur (indien voorradig) worden dezelfde werkdag met PostNL verzonden!" Met vriendelijk groet, Klantenservice
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Op 5-2-2021 kreeg ik bericht dat mijn bestelling onderweg zou zijn. Inmiddels nu 15-2-2021 nog niets ontvangen helaas.
Beste Barbara Versloot Het is erg vervelend dat de bezorging uitzonderlijk lang duurt, onze excuses hiervoor. Maar het zijn bijzondere tijden de enorme hoeveelheden online bestellingen bezorgen PostNL meer pakketten dan dat ze aankunnen. Helaas hebben wij daar geen invloed op, de huidige weer situatie helpt daar ook niet bij. Wij hebben gezien dat Postnl vandaag de achterstanden van 3 en 4 februari aan het bezorgen zijn, wellicht wordt uw pakket morgen of overmorgen bij u bezorgd. De link van PostNL met de laatste informatie ontvangt u in een aparte email, u kunt daar zien dat uw zending al op 5 februari j.l. door hen is ontvangen. Maar maak u geen zorgen over uw aankoop, wij zorgen hoe dan ook dat u uw bestelling krijgt. Wij hopen op uw geduld en begrip en dat het binnenkort bezorgd wordt. Met vriendelijke groet Klantenservice
1. Handig zou zijn wanneer eerdere bestellingen zouden worden bewaard. In dat geval hoef je niet te zoeken. 2. Ik kon de lenzen en de vloeistof alleen gemakkelijk vinden door de gegevens van een eerder factuur in de zoekfunctie op te nemen.
Uitstekend en snelle service
Door het ijzige weer zat er wat vertraging in de bezorging (maar daar kan eyelens niks aan doen), had daarover een mail gestuurd en binnen 24 uur antwoord gekregen. Super!
Ik heb per ongeluk een doosje van 6 met een verkeerde sterkte besteld. Ze konden een geopend doosje niet terug nemen. Met 4 losse lenzen, gewoon keurig verpakt, konden ze niks meer mee doen. Wanneer ik een nieuw doosje met de goede sterkte nogmaals zou bestellen, kreeg ik 1 lens cadeau ter compensatie. Dan wordt er wel gebruik gemaakt van een geopend doosje??? Heel vreemd... Groeten, [email protected]
Beste, Wat vervelend dat u de verkeerde sterkte had besteld. Wegens hygiënische reden nemen we geen geopende doosjes terug. De aparte lens die u toegestuurd kreeg, wordt apart aangevraagd bij de fabrikant. Onze klantendienst zal jou hierover contacteren. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Eyelens
Als gevolg Vd Brexit had ik mijn lenzen na 2 weken! Heb naar Eyelens gebeld en kreeg een vriendelijke meneer Job aan de telefoon die mij uitlegde waardoor de vertraging ontstond! Nog een x met mij contact opgenomen! Kwamen hier netjes aan!
Makkelijke bestelprocedure, snelle levering
goede service en snelle correcte afhandeling
Werd buiten in de brievenbus gegooid terwijl het -5 vroor. Niet heel handig voor lenzen. Gelukkig zagen we het optijd
Precies wat ik bestelde met voldoende gratis ooglensbakjes; Prima toch? Wel goed opletten dat je ook precies het juiste bestelt, en dan komt dat ook zo binnen!
Altijd super geholpen